i7-2600 yeterli mi?

lucha

Kilopat
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Arkadaşlar i7-2600 işlemcim var 8 GB 1333 MHz RAM'im var. Genelde oyun oynuyorum Apex Legends ve PUBG gibi oyunları da oynayacağım. Sizce bi RX 570 gibi bir ekran kartı alsam bu sistem bana yeterli olur mu? Yani DDR4 veya 3000 MHz RAM takıntım olmasına gerek var mı? Bu sistem bana yeter mi? Gidip i3 6. veya 7. nesil almam mantıklı olur mu?

Son düzenleyen: Moderatör:
Arkadaşlar i7-2600 işlemcim var 8 GB 1333 MHz RAM'im var. Genelde oyun oynuyorum Apex Legends ve PUBG gibi oyunları da oynayacağım. Sizce bi RX 570 gibi bir ekran kartı alsam bu sistem bana yeterli olur mu? Yani DDR4 veya 3000 MHz RAM takıntım olmasına gerek var mı? Bu sistem bana yeter mi? Gidip i3 6. veya 7. nesil almam mantıklı olur mu?
RX 570 gibi bir kartı, o işlemci rahatlıkla besleyecektir.

Beslemesi değil sadece sizce sıkıntı çıkarmı ilerde ? Yani DDR4 bir sistem gerekli mi sizce ? Yoksa RAM'i 16 Gb yapsam yeter mi bana ?
Performans olarak yüksek bir kayıp yaşamassın. Mevcut RAM belleğinin aynısından veya aynı özelliklere sahip olanını alıp, iki katına yükseltmek yeterli. İşin içine DDR4 girdiği zaman, yeni sistem toplamaya kadar gider. Oyunlarını akıcı oynarsın neticede sistemin alt yapısı İntel. Belleğinizi 16 GB' a yükseltirseniz sizi iki sene kadar rahat idare eder. RX 570 gibi bir kart sisteme iyi bir doping olacaktır.

Performans olarak yüksek bir kayıp yaşamassın. Mevcut RAM belleğinin aynısından veya aynı özelliklere sahip olanını alıp, iki katına yükseltmek yeterli. İşin içine DDR4 girdiği zaman, yeni sistem toplamaya kadar gider. Oyunlarını akıcı oynarsın neticede sistemin alt yapısı İntel. Belleğinizi 16 GB' a yükseltirseniz sizi iki sene kadar rahat idare eder. RX 570 gibi bir kart sisteme iyi bir doping olacaktır.
Peki sizce 1333 mhZ'den 1600 e geçmek çok fark yaratır mı gerek var mı ? Yoksa bir adet daha 8 gb RAM alıp 1333 mhZ'de 16 gb kullanmak işimi görür mü ?

Çoğu kişi i7 2600 'ün darboğaz yapmayacağını söylüyor. Yeterli bir işlemci olarak görüyorlar.

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı