i7 2600K için ekran kartı önerisi

shımbo23

Decapat
Selamünaleyküm, sistem;
İşlemci i7 2600K.
Anakart P8Z68-V
RAM Corsair 4x4 1333 MHz 8 GB RAM.
120 GB SSD küçük 1 TB HDD.
Cooler Master MWE 650W bronzev2 80+
İşlemci soğtucu tek fanlı kule tipi cooper Master uzay sistem kullanacağım sistemi.
Monitör 360Hz Alienware.
Bu sisteme güzel bir ekran kartı önerisi lazım NVIDIA olacak orta ayarlarda GTA 5, Valorant, CS:GO bu tarz oyunları orta ayarlarda tam performans oynatacak, darboğaz olmayacak. Bütçe var, kartı 2 el alacağım. Teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hocam o sistem ile 360 hz alienware monitörün alakasını anlayamadım. Monitörü satıp daha düşük bir monitör alıp sisteminizi yükseltebilirdiniz

Hocam o sistem ile 360 hz alienware monitörün alakasını anlayamadım. Monitörü satıp daha düşük bir monitör alıp sisteminizi yükseltebilirdiniz
Hocam geçici sistem ya 1 2 ay içinde 4070ti sistem dizicem idarelik kenarda 2 sistem olsn diye bunu ilk yapmak istiyorm ben 4 k oynamacağım 1080p Medium ayarlarda gta 5 online valo low ayarlarda nvdia chipsetli olsn kararsız kaldım 1060 mı alsam 1660 1070 mien iyi ne gider bu sisteme oc yaparım kaldırabildiği kadar ona görede ekran kartı lazım bütçesi onemli değil ramleride yükselticem 4 ×8 1600mhz

İdarelikse 1660 al. Seni idare eder bir süre.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…