Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 17 Kasım 2020 #21 skyyy dedi: 10GHz demiştik canım. Genişletmek için tıkla... Nakerosu dedi: Sahteyi sever misin çocuk adam? Gerçek değil en son 8GHz olarak rekor kırıldı. CPU-Z Validator - World Records CPU-Z VALIDATOR is the world-recognized standard for system analysis & performance validation valid.x86.fr Genişletmek için tıkla... Ben YouTube'da gördüğümü söylüyorum fake mi değil mi test yapmadım hani .
skyyy dedi: 10GHz demiştik canım. Genişletmek için tıkla... Nakerosu dedi: Sahteyi sever misin çocuk adam? Gerçek değil en son 8GHz olarak rekor kırıldı. CPU-Z Validator - World Records CPU-Z VALIDATOR is the world-recognized standard for system analysis & performance validation valid.x86.fr Genişletmek için tıkla... Ben YouTube'da gördüğümü söylüyorum fake mi değil mi test yapmadım hani .
Nakerosu Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Ekim 2018 Mesajlar 6.313 Makaleler 27 Çözümler 30 Yer Japonya, Tokyo 17 Kasım 2020 #22 Hd6850 dedi: Ben YouTube'da gördüğümü söylüyorum fake mi değil mi test yapmadım hani . Genişletmek için tıkla... Fake zaten.
Hd6850 dedi: Ben YouTube'da gördüğümü söylüyorum fake mi değil mi test yapmadım hani . Genişletmek için tıkla... Fake zaten.
Hd6850 Hectopat Katılım 9 Ekim 2020 Mesajlar 2.443 Makaleler 2 Çözümler 4 17 Kasım 2020 #23 skyyy dedi: 8 GHz ile 10 GHz aynıdır. -Alp ege bedir (14 yaşında olup profilinde 21 yaşında olduğunu söyleyen çocuk.) Genişletmek için tıkla... Vallahi buradan seni tespit ettim yani yakınlarına falan Allah kolaylık versin milleti aşağılamayı seven birisiyle uğraşmak zor olmalı. Son düzenleyen: Moderatör: 23 Ocak 2022
skyyy dedi: 8 GHz ile 10 GHz aynıdır. -Alp ege bedir (14 yaşında olup profilinde 21 yaşında olduğunu söyleyen çocuk.) Genişletmek için tıkla... Vallahi buradan seni tespit ettim yani yakınlarına falan Allah kolaylık versin milleti aşağılamayı seven birisiyle uğraşmak zor olmalı.