E emrekaragol Hectopat Katılım 20 Nisan 2014 Mesajlar 104 Daha fazla Cinsiyet Erkek 19 Kasım 2014 #11 Silinen üye dedi: Ya orası normaldir zaten. FX8320'yi geçmesi. Çünkü çekirdek performansı daha güçlü. Çoklu izleği birçok oyun kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam elimdeki anakart nasıl overclock için uygun mu?Anakartıda çok uygun fiyata bulmuştum ondan aldım.Üzerinde açma kapama tuşu olması çok önemli benim için çünkü uzay montaj kullanacağım bir süre.
Silinen üye dedi: Ya orası normaldir zaten. FX8320'yi geçmesi. Çünkü çekirdek performansı daha güçlü. Çoklu izleği birçok oyun kullanmıyor. Genişletmek için tıkla... Peki hocam elimdeki anakart nasıl overclock için uygun mu?Anakartıda çok uygun fiyata bulmuştum ondan aldım.Üzerinde açma kapama tuşu olması çok önemli benim için çünkü uzay montaj kullanacağım bir süre.
S Simo Hayha Ziyaretçi 19 Kasım 2014 #12 Eski cihpsetli anakartlar hakkında bir bilgim yok fazla. Ama görünüşünden yola çıkarak O.C'ye yatkın bir anakarta benziyor.
Eski cihpsetli anakartlar hakkında bir bilgim yok fazla. Ama görünüşünden yola çıkarak O.C'ye yatkın bir anakarta benziyor.