Unstated Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer Wangdue Phodrang, Bhutan 4 Aralık 2023 #1 RAM G.Skill Ripjaws 12GB 1600MHz DDR3 F3 SSD veya HDD modeli Western 480GB WD GREEN 2.5" 545MB/s Ekran kartı AMD Radeon RX 480 Anakart Asus P8Z68-V GEN3 İşlemci Intel(R) Core(TM) i7-2600K CPU Normalde 160 170 FPS aldığım CS:GO 2 son birkaç gündür 60FPS'lere düştü. Nedenini ya da çözümünü bilen varsa bilgilendirirse teşekkürler.
Normalde 160 170 FPS aldığım CS:GO 2 son birkaç gündür 60FPS'lere düştü. Nedenini ya da çözümünü bilen varsa bilgilendirirse teşekkürler.
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 569 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #2 Unstated dedi: Normalde 160 170 FPS aldığım CS:GO 2 son birkaç gündür 60FPS'lere düştü. Nedenini ya da çözümünü bilen varsa bilgilendirirse teşekkürler. Genişletmek için tıkla... En son bakımlarını ne zaman yaptırdın ? Sıcaklık değerleri neler? Arkada başka şeyler açık mı ?
Unstated dedi: Normalde 160 170 FPS aldığım CS:GO 2 son birkaç gündür 60FPS'lere düştü. Nedenini ya da çözümünü bilen varsa bilgilendirirse teşekkürler. Genişletmek için tıkla... En son bakımlarını ne zaman yaptırdın ? Sıcaklık değerleri neler? Arkada başka şeyler açık mı ?
Unstated Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer Wangdue Phodrang, Bhutan 4 Aralık 2023 #3 Socxre dedi: En son bakımlarını ne zaman yaptırdın? Sıcaklık değerleri neler? Arkada başka şeyler açık mı? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık oyun içinde 60 70 arası bakımlarını sürekli olarak kendim yapıyorum arkada Spotify açık bazen de Google.
Socxre dedi: En son bakımlarını ne zaman yaptırdın? Sıcaklık değerleri neler? Arkada başka şeyler açık mı? Genişletmek için tıkla... Sıcaklık oyun içinde 60 70 arası bakımlarını sürekli olarak kendim yapıyorum arkada Spotify açık bazen de Google.
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 569 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #4 Unstated dedi: Sıcaklık oyun içinde 60 70 arası bakımlarını sürekli olarak kendim yapıyorum arkada Spotify açık bazen de Google. Genişletmek için tıkla... Sadece CS:GO'da mı düştü yoksa genel olarak bir zayıflama mı var bilgisayarında?
Unstated dedi: Sıcaklık oyun içinde 60 70 arası bakımlarını sürekli olarak kendim yapıyorum arkada Spotify açık bazen de Google. Genişletmek için tıkla... Sadece CS:GO'da mı düştü yoksa genel olarak bir zayıflama mı var bilgisayarında?
Unstated Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer Wangdue Phodrang, Bhutan 4 Aralık 2023 #5 Socxre dedi: Sadece CS:GO'da mı düştü yoksa genel olarak bir zayıflama mı var bilgisayarında? Genişletmek için tıkla... Sadece CS. GO'da bu kadar düşüyor diğer oyunlarda 10 20 arası düşüyor ama çok hissedilmiyor ama CS:GO'da yarıyarıya düşüyor.
Socxre dedi: Sadece CS:GO'da mı düştü yoksa genel olarak bir zayıflama mı var bilgisayarında? Genişletmek için tıkla... Sadece CS. GO'da bu kadar düşüyor diğer oyunlarda 10 20 arası düşüyor ama çok hissedilmiyor ama CS:GO'da yarıyarıya düşüyor.
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #6 İşlemci ve ekran kartı kullanım sıcaklık görüntülerini atarsanız daha iyi yorum yapabiliriz.
Socxre Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 569 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #7 Unstated dedi: Sadece CS. GO'da bu kadar düşüyor diğer oyunlarda 10 20 arası düşüyor ama çok hissedilmiyor ama CS:GO'da yarıyarıya düşüyor. Genişletmek için tıkla... CS:GO'yu silip yeniden hiç yüklediniz mi? CS:GO stabil bir oyun değil bende de bazı yerde 200 verirken bazı yerde 80 veriyor.
Unstated dedi: Sadece CS. GO'da bu kadar düşüyor diğer oyunlarda 10 20 arası düşüyor ama çok hissedilmiyor ama CS:GO'da yarıyarıya düşüyor. Genişletmek için tıkla... CS:GO'yu silip yeniden hiç yüklediniz mi? CS:GO stabil bir oyun değil bende de bazı yerde 200 verirken bazı yerde 80 veriyor.
Unstated Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer Wangdue Phodrang, Bhutan 4 Aralık 2023 #8 Socxre dedi: CS:GO'yu silip yeniden hiç yüklediniz mi? CS:GO stabil bir oyun değil bende de bazı yerde 200 verirken bazı yerde 80 veriyor. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim bir. legend61 dedi: İşlemci ve ekran kartı kullanım sıcaklık görüntülerini atarsanız daha iyi yorum yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bir süre oynadıktan sonra atayım 10dk sonra buradayım. legend61 dedi: İşlemci ve ekran kartı kullanım sıcaklık görüntülerini atarsanız daha iyi yorum yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Son düzenleme: 4 Aralık 2023
Socxre dedi: CS:GO'yu silip yeniden hiç yüklediniz mi? CS:GO stabil bir oyun değil bende de bazı yerde 200 verirken bazı yerde 80 veriyor. Genişletmek için tıkla... Deneyeyim bir. legend61 dedi: İşlemci ve ekran kartı kullanım sıcaklık görüntülerini atarsanız daha iyi yorum yapabiliriz. Genişletmek için tıkla... Bir süre oynadıktan sonra atayım 10dk sonra buradayım. legend61 dedi: İşlemci ve ekran kartı kullanım sıcaklık görüntülerini atarsanız daha iyi yorum yapabiliriz. Genişletmek için tıkla...
legend61 Picopat Katılım 10 Eylül 2023 Mesajlar 829 Çözümler 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Aralık 2023 #9 Unstated dedi: Deneyeyim bir. Bir süre oynadıktan sonra atayım 10dk sonra buradayım. Eki Görüntüle 2041619 Genişletmek için tıkla... Bunun yerine MSI Afterburner'den sonuç atarsanız daha sağlıklı olacaktır.
Unstated dedi: Deneyeyim bir. Bir süre oynadıktan sonra atayım 10dk sonra buradayım. Eki Görüntüle 2041619 Genişletmek için tıkla... Bunun yerine MSI Afterburner'den sonuç atarsanız daha sağlıklı olacaktır.
Unstated Decapat Katılım 12 Mayıs 2023 Mesajlar 516 Çözümler 5 Yer Wangdue Phodrang, Bhutan 4 Aralık 2023 #10 legend61 dedi: Bunun yerine MSI Afterburner'den sonuç atarsanız daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... 1sn o zaman. legend61 dedi: Bunun yerine MSI Afterburner'den sonuç atarsanız daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bu civarlarda bu da. Temp değişikilik gösteriyor 60a kadar çıkıyor. Son düzenleme: 4 Aralık 2023
legend61 dedi: Bunun yerine MSI Afterburner'den sonuç atarsanız daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... 1sn o zaman. legend61 dedi: Bunun yerine MSI Afterburner'den sonuç atarsanız daha sağlıklı olacaktır. Genişletmek için tıkla... Bu civarlarda bu da. Temp değişikilik gösteriyor 60a kadar çıkıyor.