i7 2600K sistem mavi ekran hatası

EmreMermer

Femtopat
Öncelikle selamlar. Bilgisayarımda WHEA_UNCORRECTABLE_ERROR hatası vardı Windows 7'ye geçiş yaptım ve şimdi de ya bilgisayarı ilk açınca ya da oyun oynarken hata alıyorum. Anakart değişeli 2 hafta oldu. Minidump dosyalarını tarattığımda hal.dll ventoskernel.dll hatası veriyor. Ben dosyayı aşağı bırakıyorum. Sistem:
İşlemci i7 2600K, ekran kartı 1050 Ti Exoc, anakart Turbox H61, RAM HyperX 4+4, güç kaynagı 500 Watt Cooler Master.
Lütfen yardım edin. Uzun süredir mavi ekran hatası alıyorum. İlk sistem kapandığı için bilgisayarcıya götürdüm ve anakart değişti. Üstündeki anakart MSI Z77'a GD55'di. Şu an ise Turbox H61 var. Sorunu çözemiyorum. Yardımlarınızı bekliyorum. Minidump dosyasını yükleyemiyorum. Bu dosya için izniniz yok.

Son düzenleyen: Moderatör:
Dosyayı direkt buraya yüklemeyeceksiniz zaten. Google Drive, Medaifire gibi yerler aracılığıyla yükleyeceksiniz.

Nasıl boş? Bu sabah ekran görüntüsü almışsınız.

CCleaner gibi bir program mı kullanıyorsunuz yoksa? Eğer öyleyse devre dışı bırakın, yine mavi ekran aldığınız zaman oluşan dump dosyasını atarsınız.

Ayarların bu mesajdaki gibi yapılı olduğundan da emin olun ayrıca.

Minidump dosyanızın Blue Screen View uygulamasındaki fotoğrafı yerine bize atsaydınız çok daha fazla yardımcı olabilirdim. Yine de gördüğüm kadarıyla yardım edeyim. Arama çubuğuna CMD yazıp sağ tık ile yönetici olarak başlatın. Daha sonra sfc /scannow komutunu yazın ve işlem bitince CMD ekranının bir ekran görüntüsünü burada paylaşın lütfen.

Yeniden başlatın bir daha olursa bu sefer minidump dosyanızı da paylaşın lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…