i7 2600k sistem yükseltme

Söylediklerine katılıyorum en büyük korkum darboğaz olması. Bunu yaşamamak adına en olumlu çözümü bulmamız gerekiyor.

Bu arada anakart O.C desteklemiyor. Z ya da P serisi anakart lazım onu da bulmak zor 2.el piyasada.

Bu arada anakart O.C desteklemiyor. Z ya da P serisi anakart lazım onu da bulmak zor 2.el piyasada.
önerebileceğin bir model var mı ?
Kasaya sıvı soğutma takıp işlemciyi yüksek hızlara overclocklayın. RX 590 takıp keyfinize bakın.

Önerilerin için teşekkürler..
İşlemcin eski nesil ama halan daha bana göre ''zebellah'' gibi işlemci. RX 580-590 ve üstüne 8 GB RAM daha alarak daha güzel bir sistemin olabilir. Şimdiden hayırlı olsun.
Yaşlı kurt diyebiliriz, gerçekten harika bir işlemci halen.. Ekran kartı 590 nitro olur muhtemelen Ram slotu yeterli değil 2x8=16gb ram takılı teşekkürler.

Asus P8Z68-V Pro kullanıyorum O.C performansı iyi ama 2.el bulabilir misiniz bilmiyorum. Direkt RX590 alın derim.

bütçe 1600 ise buna bakın 1660s 1660s 2 ama o sistemi bence komple yenilemek gerekli.

İkinci el ekran kartı tavsiye etmem. 1070 gibi potansiyel mining kartı almak bilemedim. Kara Cuma değerlendirin.

Anakart araştırması yaptım bunlardan en iyisi Maximus sanırım ama bulmak zor. Listeye bir bakın

Asus P8H77-V
Asus P8H75-V
Asus P82 H77V-LE
Asus P8Z68-V LX
MAXIMUS V EXTREME Z77
Asus Z77-A

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…