i7 2600K Sisteme 2000 TL'ye Yükseltme Önerisi

Ben olsam olduğu gibi bırakır, dişimi sıkar 1 yıla kadar para biriktirip bir anda güncel sistem toplardım.

Son düzenleme:
Sea Hawk'ı araştırdım, fakat sanırım stoklarda yok. Eğer ülkemizde varsa link atar mısınız?
Evet bizde kalmamış. Sana birkaç soru sormak istiyorum. Oyun için ekran kartı alıcaksın fakat oyun içinde grafik ayarı yapar iken anti-aliasing açıyor musun ? Ona göre diğer modellerden bakalım ? Yok yani oyunlarda AA açmıyor isen gtx 1060 6gb 3 fanlı çok ama çok rahat işini görür .Fiyat olarak 2100-2300 arası . Lakin AA açıyor isen mecburi 3 fanlı gtx 1070 şart fakat fiyatlar dolar bazlı olunca 2900 lerde.

Anti-aliasing açıyorum. Ben her zaman oyun grafikleri en üst seviyede oynamak isterim.

Elinizdeki ekran kartı sizi 1080p çözünürlükte idare eder. 1070 alsanız 60 Hz monitörle karta yazık edersiniz. İşlemciyi değiştirip 1-2 sene içerisinde ekran kartı iyice yetmemeye başlayınca 2K monitör ve ekran kartı değişikliği yapar keyfinize bakarsınız.

Anti-aliasing açıyorum. Ben her zaman oyun grafikleri en üst seviyede oynamak isterim.
Tamamdır . Senin hakkından gtx 1070 3 fanlı modeller gelir.Şu dolar yedi bitirdi bizi.Baya maliyetli gelicek sana dolardan dolayı.Dediğim gibi 1070 'ini alıp keyfine bak mesela witcher 3 var crysis 3 gta 5 bunlarda msaa 8-16 max yapınca kartın asıl performansı ortaya cıkıyor.Şimdi mesela gta 6 witcher 4 crysis 4 gibi serilerde AA 'siz oynamamak için 1070 ) yoksa 1060 da oynatıyor da , oyunların yeni serilerinde seni yarı yolda bırakmasını istemiyorum. Şuan senin pozisyonunda ben olsam inan yeni seri nvidia kartları beklerdim. 2060-2070 modelinin 3dmark performansına bakıp alabilirsinde ? 2000 bin üzeri harcama yapacaksın çünki ? İyi bir karar vermen lazım ya yeni seriden 2000 serisinden hangisi 1070 'e aynı performansı veriyorsa onu alıcaksın ya da 1070 ile beklemeden yola devam ...

2000 serisi uygun fiyatlı olursa 2000 serisinden alacağım. Ancak şuan en mantıklısı 1070 gibi duruyor. Umarım 2000 serisi uygun fiyatlı olur

Önceki mesajların bazılarını okudum. Monitörünüz 60Hz ve 1070 almanızı önermem. 2600K, günümüzde işlemcilere kafa tutan bir işlemci. Değiştirmenize gerek yok. Şu an için RAM’i 16GB yapsanız yeterli gibi. Kalan paranın üstüne biraz daha biriktirip 144Hz ve güçlü bir ekran kartı alın derim.

Moniörü daha sonra değiştireceğim zaten.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…