i7 2600k ve Asus EAH 6950 sisteme yükseltme

bios6one

Kilopat
Yer
Trabzon
Daha fazla  
İyi forumlar öncelikle.
Sistemim;
  • Asus P8Z68-V
  • İntel i7-2600k
  • Asus EAH 6950 2GB 256Bit
  • 8GB Geil 1600MHz RAM (2x4) DDR3
  • 1TB Seagate Barracuda HDD
  • Akasa Venom VooDoo İşlemci Fanı
  • Dark Raptor Kasa
Bu sisteme önceliğim SSD, ekran kartı, RAM ilk öncelikli olmak üzere bir güncelleme yapmak istiyorum, kalan tavsiye ve görüşlerinize de açığım şimdiden teşekkür ederim. Tavan fiyatım yok sonuç olarak nirvanaya çıkmak isteyen birisi değilim.

Son düzenleyen: Moderatör:
2600k hala güçlü bir işlemci.Yeterli bir işlemci soğutucunuz da var haliyle bellek ve ekran kartı yükseltmesi yeterli olacaktır.
Overclocklu haliyle GTX 1070'i besleyebilir. Daha bütçe dostu bir şey arıyorum diyorsanız RX 580 alabilirsiniz. Bellek olarak da 8'in üzerine bir 8GB tek modül bellek daha ekleyebilirsiniz.

2600k hala güçlü bir işlemci.Yeterli bir işlemci soğutucunuz da var haliyle bellek ve ekran kartı yükseltmesi yeterli olacaktır.
Overclocklu haliyle GTX 1070'i besleyebilir. Daha bütçe dostu bir şey arıyorum diyorsanız RX 580 alabilirsiniz. Bellek olarak da 8'in üzerine bir 8GB tek modül bellek daha ekleyebilirsiniz.

gtx 1070ti model ve ram olarak 2x8 kit düşünmüştüm fakat mhz olarak kararsızım ramlerde ne önerirsiniz

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı