Öncelikle kaliteli bir termal macun alın. Düzgünce sürün burada düzgünden kastımda fazla sürerseniz hiç bir işe yaramaz az sürerseniz yine hiç bir işe yaramaz. Güzelcede bir Laptop soğutucusu alın. Özellikle yeni çıkan Gaming Laptop değilse zaten tek fanlı soğutması hem işlemciye hem ekran kartına bağlı olduğu için yetersiz kalmakta.[/QUOTE
Öncelikle kaliteli bir termal macun alın. Düzgünce sürün burada düzgünden kastımda fazla sürerseniz hiç bir işe yaramaz az sürerseniz yine hiç bir işe yaramaz. Güzelcede bir Laptop soğutucusu alın. Özellikle yeni çıkan Gaming Laptop değilse zaten tek fanlı soğutması hem işlemciye hem ekran kartına bağlı olduğu için yetersiz kalmakta.
Yanında ince bir plastik çıkıyor. Onunla ince bir tabaka yapacak şekilde ve işlemci termal macunla kaplanacak şekilde sürmüştüm. Isı boruları ikisine de ayrı bağlı fakat tek bir fanda birleşiyorlar. Yeni bir bilgisayar olsa turbofan modu ile sorunu çözebilirdim. Bunda fan sıcaklığa göre dönüyor. Hiç değilse oyunlarda sürekli %100 dönse sorunu çözebilirdim. Tabi bunun da gerçekleşmesi mümkün değil sanırım.