i7-2640M işlemci için ekran kartı önerisi

Yukseltseniz faha iyi ekran karti taka bilorsiniz ama darbogaz sebebiyle RX 570 gayet yeterli olacaktir. Bir de PSU alirsaniz zaten bu devrde 550-650W olanlardan alin.

Anladım zamanını bana ayırdığın için teşekkürler. RX 570 ile az çok oyun oynayabilirim değil mi zaten çok üst düzey oyun performansı beklentim yok.Drop yemeden rahatça oynayayim yeter.

Anladım zamanını bana ayırdığın için teşekkürler. RX 570 ile az çok oyun oynayabilirim değil mi zaten çok üst düzey oyun performansı beklentim yok. Drop yemeden rahatça oynayayim yeter.

Bazi eski oyunlari oynarsin, dusuk ayarlardada digerlerini. yani bir zamana kadar bu guncelleme seni rahatlatacak, rica ederim yardim ede bildiysem ne mutlu bana.

Bazi eski oyunlari oynarsin, dusuk ayarlardada digerlerini. Yani bir zamana kadar bu guncelleme seni rahatlatacak, rica ederim yardim ede bildiysem ne mutlu bana.

Son olarak ekran kartı markası veya VRAM önerin nedir? Araştırdığım kadarıyla 2 versiyonu var VRAM olarak 4 GB ve 8 GB.

8 GB gayet, 4 GB alma. Artik minimum VRAM 8 GB gerekli simdiki zaman icin.

Gayet iyi marka, ama kaca aldiginiza bagli RTX 3050-NIN GTX 1660S parasini vermeyin o karta tabii ki.

1. Dolap'ta keşfettiğime bak! ‎Dolap - İkinci El Alışveriş

2. Dolap'ta keşfettiğime bak! ‎Dolap - İkinci El Alışveriş

Dolapda biraz arasdirdim ucuza var iletisime gecersen elden ala bilsen sana bence 500TL bile gecerler. Tabii fiyatlari ve elden almayi ustun tut ve dolap komisyon tutuyor.

Bir de eger guvenli ise yani mining yapilmadi demiyorum bu kartlarin mining olmamasi sans eseri cok fazla bu serilerden mining yapildi. Sizin atdiginiz fiyata uygun arkadasiniz satiyorsa guveniyorsaniz alin.

2500-DEN 3000-DEN fazla verme, 3000-bile verme 2500-E alabiliyorsan al.

Son düzenleme:

Hepsiburada'da gördüm 3750TL fiyata onlardada mining sorunu olur mu?

Hocam miningi cok kafaniza takmayin zaten eski kartlar artik mining bile yapilmiyor onlarla, yenisini bulmaniz imkansiz en ucuza buldugunuzu alin isi degerleri bakimlari vaktinde yapilmis kart olsun yeter.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…