i7-2670QM fazla ısınıyor

Nebula Uzay

Femtopat
Daha fazla  
Merhaba, benim laptopum var. Özellikleri şöyle: Windows 8 - 6 GB RAM - Intel i7 2670QM - 64 Bit - DirectX 11- GeForce GT 540M.
Ben uzun süredir bu bilgisayarı kullanıyorum ve bilgisayar çok ısınıyor. İşlemci sıcaklığımı ölçüğümde sürekli 90 derecelerde çıkıyor. Bilgisayarda doğru düzgün oyun bile oynayamıyorum. Bilgisayarımı şu anda değiştiremem. Bu bilgisayara ne yaparsam iyileşir? Yardımcı olur musunuz?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhabalar, bilgisayarınızı ilk başta olmak üzere ne sıklıkla temizleme ve thermal macun bakımlarını yapıyorsunuz ? eğer yapmadıysanız yapmanızda fayda var.

Bende de i7 2670qm var ama çok sıkıntı olmuyor asıl sıkıntı ekran kartı bende. Termal macun deneyin.

İlk önce içini bir temizle kendim yapamam dersen bilgisayarcıya götür fan temizliği önemli sonra termal macunu yenileyin. Bunun dışında PC'yi kullanırken fanın yeteri kadar hava aldığından emin olun. Masa gibi sabit bir yerde kullanıyorsan altına destek koyarak bir miktar yükseltirsen faydalı olabilir fan için.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…