H hsyneken Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #1 İki adet notebook var elimde oyun oynuyorum sizce hangisi işimi görür birisini devamlı kullanmak istiyorum. 1. Sistem i7-2670QM 8 GB RAM 410M 1 GB SSD 2. Sistem i5-4200u 8 GB RAM GT 740M 2 GB SSD Hangisi daha iyi?
İki adet notebook var elimde oyun oynuyorum sizce hangisi işimi görür birisini devamlı kullanmak istiyorum. 1. Sistem i7-2670QM 8 GB RAM 410M 1 GB SSD 2. Sistem i5-4200u 8 GB RAM GT 740M 2 GB SSD Hangisi daha iyi?
O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 25 Aralık 2022 #2 hsyneken dedi: İki adet notebook var elimde oyun oynuyorum sizce hangisi işimi görür birisini devamlı kullanmak istiyorum. 1. sistem. i7-2670qm 8 GB RAM. 410M 1 GB. SSD. 2. sistem. i5-4200u 8 GB RAM. GT 740M 2 GB. SSD. Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... 2.sistem daha iyi olabilir ancak sistemlerin eskiliği içinde barındırdığı toz miktarı sıcaklıklar ve işletim sistemleri oyundaki fpsinize etki edebilir.
hsyneken dedi: İki adet notebook var elimde oyun oynuyorum sizce hangisi işimi görür birisini devamlı kullanmak istiyorum. 1. sistem. i7-2670qm 8 GB RAM. 410M 1 GB. SSD. 2. sistem. i5-4200u 8 GB RAM. GT 740M 2 GB. SSD. Hangisi daha iyi? Genişletmek için tıkla... 2.sistem daha iyi olabilir ancak sistemlerin eskiliği içinde barındırdığı toz miktarı sıcaklıklar ve işletim sistemleri oyundaki fpsinize etki edebilir.
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.043 Çözümler 21 Yer Turkiye 25 Aralık 2022 #3 Oynadığınız oyunlara bağlı,işlemcide daha güçlü olan 2670QM,kartta ise 740M.
Cookiewipe Decapat Katılım 27 Nisan 2022 Mesajlar 132 Makaleler 1 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #4 2. Sisteminiz 1.'ye göre daha iyi. Ram yükseltmesi de yaparsanız çoğu oyunu rahatlıkla oynarsınız.
H hsyneken Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #5 Cookiewipe dedi: 2. Sisteminiz 1.'ye göre daha iyi. Ram yükseltmesi de yaparsanız çoğu oyunu rahatlıkla oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Diğeri işlemci olarak sanki daha iyi ama artık oyunlar ekran kartı istiyor demi
Cookiewipe dedi: 2. Sisteminiz 1.'ye göre daha iyi. Ram yükseltmesi de yaparsanız çoğu oyunu rahatlıkla oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Diğeri işlemci olarak sanki daha iyi ama artık oyunlar ekran kartı istiyor demi
O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 25 Aralık 2022 #6 Cookiewipe dedi: 2. sisteminiz 1.'ye göre daha iyi. RAM yükseltmesi de yaparsanız çoğu oyunu rahatlıkla oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunu derken, açık dünya oyunlarında çok sorun yaşar işlemci örnek GTA 5 ama GTA da distance scailingi düşürürseniz oynarsınız. hsyneken dedi: Diğeri işlemci olarak sanki daha iyi ama artık oyunlar ekran kartı istiyor demi Genişletmek için tıkla... İşlemcide önemli.
Cookiewipe dedi: 2. sisteminiz 1.'ye göre daha iyi. RAM yükseltmesi de yaparsanız çoğu oyunu rahatlıkla oynarsınız. Genişletmek için tıkla... Çoğu oyunu derken, açık dünya oyunlarında çok sorun yaşar işlemci örnek GTA 5 ama GTA da distance scailingi düşürürseniz oynarsınız. hsyneken dedi: Diğeri işlemci olarak sanki daha iyi ama artık oyunlar ekran kartı istiyor demi Genişletmek için tıkla... İşlemcide önemli.
H hsyneken Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #7 pesimist34 dedi: Oynadığınız oyunlara bağlı,işlemcide daha güçlü olan 2670QM,kartta ise 740M. Genişletmek için tıkla... Metin2 LoL arada gta5 filan assasin filan yani Ofbeeeee dedi: Çoğu oyunu derken, açık dünya oyunlarında çok sorun yaşar işlemci örnek GTA 5 ama GTA da distance scailingi düşürürseniz oynarsınız. İşlemcide önemli. Genişletmek için tıkla... Peki önerin ne olur hangi sistemi sürekli kullanmalıyım
pesimist34 dedi: Oynadığınız oyunlara bağlı,işlemcide daha güçlü olan 2670QM,kartta ise 740M. Genişletmek için tıkla... Metin2 LoL arada gta5 filan assasin filan yani Ofbeeeee dedi: Çoğu oyunu derken, açık dünya oyunlarında çok sorun yaşar işlemci örnek GTA 5 ama GTA da distance scailingi düşürürseniz oynarsınız. İşlemcide önemli. Genişletmek için tıkla... Peki önerin ne olur hangi sistemi sürekli kullanmalıyım
pesimist34 Hectopat Katılım 19 Ocak 2021 Mesajlar 1.043 Çözümler 21 Yer Turkiye 25 Aralık 2022 #8 hsyneken dedi: Metin2 LoL arada gta5 filan assasin filan yani Genişletmek için tıkla... 740M'li sistemi kullanmanız daha iyi olacaktır.Mesajım işinize yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
hsyneken dedi: Metin2 LoL arada gta5 filan assasin filan yani Genişletmek için tıkla... 740M'li sistemi kullanmanız daha iyi olacaktır.Mesajım işinize yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz.
H hsyneken Decapat Katılım 15 Kasım 2022 Mesajlar 35 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Aralık 2022 #9 pesimist34 dedi: 740M'li sistemi kullanmanız daha iyi olacaktır.Mesajım işinize yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yorumun için çok teşekkür ederim ama daha yorum almak istiyorum
pesimist34 dedi: 740M'li sistemi kullanmanız daha iyi olacaktır.Mesajım işinize yaradıysa çözüm olarak işaretleyebilirsiniz. Genişletmek için tıkla... Yorumun için çok teşekkür ederim ama daha yorum almak istiyorum
O Ofbeeeee Hectopat Katılım 24 Ocak 2022 Mesajlar 446 Çözümler 7 25 Aralık 2022 #10 hsyneken dedi: Metin2 LoL arada GTA 5 filan assasin filan yani. Peki önerin ne olur hangi sistemi sürekli kullanmalıyım. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanmanız iyi olur ancak spectre modunu kullanarak daha güzel performans alabilirsiniz.
hsyneken dedi: Metin2 LoL arada GTA 5 filan assasin filan yani. Peki önerin ne olur hangi sistemi sürekli kullanmalıyım. Genişletmek için tıkla... Windows 10 kullanmanız iyi olur ancak spectre modunu kullanarak daha güzel performans alabilirsiniz.