Merhaba hocalarım. Eski bir laptopumu buldum, günümüz oyunlarını kaldırır mı kaldırıyorsa kaç FPS verir? (ekran kartı paylaşımlı) 1 GB kendi VRAM'i var ve paylaşımlı.
Merhaba hocalarım. Eski bir laptopumu buldum, günümüz oyunlarını kaldırır mı kaldırıyorsa kaç FPS verir? (ekran kartı paylaşımlı) 1 GB kendi VRAM'i var ve paylaşımlı.
Lenovo bilgisayarım servisten gelene kadar i5 560M - 4 GB RAM - HD5430 laptop ile hayata tutunmaya çalışıyorum hocam Bugünün oyunları derken sadece yüksek grafikli oyunları kaldırmaz, Valorant - LoL - CS:GO falan rahat kaldırır ama.
Lenovo bilgisayarım servisten gelene kadar i5 560M - 4 GB RAM - HD5430 laptop ile hayata tutunmaya çalışıyorum hocam bugünün oyunları derken sadece yüksek grafikli oyunları kaldırmaz, Valorant - LoL - CS:GO falan rahat kaldırır ama.
Kesinlikle... Bazen diyorum i7 740QM'ya da 840QM'e mi terfi etsem Sonra da boş ver sentetik testlerde bile 560M yakalarında diyorum vazgeçiyorum Sizdeki iş yapar yine de ama.
Kesinlikle... Bazen diyorum i7 740QM'ya da 840Qm'e mi terfi etsem sonra da boş ver sentetik testlerde bile 560M yakalarında diyorum vazgeçiyorum sizdeki iş yapar yine de ama.