Arkadaşlar merhaba ilk defa SSD alıcam'da... Sistemime uygun 240GB'lık bir şey düşünüyorum, Kingston'un Hyper X Fury serisi epey ucuz gibi geldi vatan bilgisayarda 380 küsür lira... Çokta profesyonel bir şeye gerek yok 500mb yazma 500mb okuma yeter sanırım yıllardan beri hard disk kullanıyorum elbet farkı hissederim diye düşünüyorum
SSD'leri 3.0 SATA olarak kullanabilir miyim ve kullanabileceğim SSD'ler hangisi ? Hyper X Fury'i kullanabilir miyim ? Bu tip sorularımı cevaplayabilirseniz sevinirim...
Recep beyin de onayladığı ürün ve indirimdeki fiyatı ile iyi bir seçim olabilir i7 işlemcili laptopuma bende aynı ürünü şu an itibari ile sipariş ettim. Corsair 240Gb Ls Serisi Sata 3.0 Ssd (560Mb Okuma / 535Mb Yazma) - Vatan Bilgisayar
Ama gördügüm kadarıyla senin Chipset HM65 Sata 3 desteklemiyor olabilir HM76 dan sonra destekliyor diyorlar.
Recep beyin de onayladığı ürün ve indirimdeki fiyatı ile iyi bir seçim olabilir i7 işlemcili laptopuma bende aynı ürünü şu an itibari ile sipariş ettim. Corsair 240Gb Ls Serisi Sata 3.0 Ssd (560Mb Okuma / 535Mb Yazma) - Vatan Bilgisayar
Ama gördügüm kadarıyla senin Chipset HM65 Sata 3 desteklemiyor olabilir HM76 dan sonra destekliyor diyorlar.
Neden kendiniz bakıp en doğru cevabı bulmuyorsunuz ? Kullandığınız sabit disk SATA II. Anakartın SATA III desteğinden emin olmak için AIDA64 ile bakacaksınız.