B baran_basaran Megapat Zamanın Tanığı Katılım 20 Ağustos 2018 Mesajlar 5.994 Makaleler 4 Çözümler 24 17 Eylül 2020 #11 RivalsX dedi: Peki Minecraft oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynatır. Ben 520M laptop'umda rahat oynuyordum.
RivalsX dedi: Peki Minecraft oynanır mı? Genişletmek için tıkla... Oynatır. Ben 520M laptop'umda rahat oynuyordum.
ne carsafi ya Hectopat Katılım 5 Haziran 2019 Mesajlar 723 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Yok 17 Eylül 2020 #12 Ribozom dedi: Düşük ayarlarda 40-30 FPS gibi bir değer alırsın. Bulduğum videolar genelde eski ve panorama güncellemesi gelmemişken çekilmiş. Panorama güncellemesi de performansı düşürdü öncekine göre. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu program ile çekiyor. O işlemci ile video çekilmeyeceğini varsayarak akıcı oynar.
Ribozom dedi: Düşük ayarlarda 40-30 FPS gibi bir değer alırsın. Bulduğum videolar genelde eski ve panorama güncellemesi gelmemişken çekilmiş. Panorama güncellemesi de performansı düşürdü öncekine göre. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et Genişletmek için tıkla... Videoyu program ile çekiyor. O işlemci ile video çekilmeyeceğini varsayarak akıcı oynar.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.694 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 17 Eylül 2020 #13 Cevaplarınız için teşekkür ederim iyi günler.
türkishlokum Centipat Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 513 Çözümler 2 17 Eylül 2020 #14 RivalsX dedi: CS:GO'da kaç FPS alabilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı laptop arkadaşımda var CS:GO 60 FPS sabit merkat etme oynatır GTA 5 30- 40 FPS açabiliyor en düşük 720P.
RivalsX dedi: CS:GO'da kaç FPS alabilirim? Genişletmek için tıkla... Aynı laptop arkadaşımda var CS:GO 60 FPS sabit merkat etme oynatır GTA 5 30- 40 FPS açabiliyor en düşük 720P.
R RivalsX Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 14 Eylül 2020 Mesajlar 4.694 Çözümler 30 Yer İstanbul, Gaziosmanpaşa 17 Eylül 2020 #15 türkishlokum dedi: Aynı laptop arkadaşımda var CS:GO 60 FPS sabit merkat etme oynatır GTA 5 30- 40 FPS açabiliyor en düşük 720P. Genişletmek için tıkla... Tamam
türkishlokum dedi: Aynı laptop arkadaşımda var CS:GO 60 FPS sabit merkat etme oynatır GTA 5 30- 40 FPS açabiliyor en düşük 720P. Genişletmek için tıkla... Tamam