i7 3. nesil işlemci Apex oynarken 96 derece oluyor

Qu4NNT

Hectopat
Herkese merhaba. Bugün Apex oynarken bayağı drop yiyordum. (ki bu durum normal Apex optimizasyonu sıkıntılı biraz.) Drop sonradan geçti ancak hala şöyle bir sorunum var oyun oynarken merakımdan işlemci sıcakığıma bakayım dedim Core Temp. Adlı bir uygulamadan sıcaklığa bakayım dedim ve sıcaklık değerleri şöyleydi: Min: 75 Max: 94 Core1: 96 (Core1 96 da iken sarı yanıyordu yazı) işlemcim Intel Core i7 3. nesil ekran kartım GT 1030. (ekran kartım ısınmıyor) acaba durum sıkıntılı mı? Bu sıcaklık anormal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.

Sıcaklık anormal. Termal macun ne zaman sürüldü. Stok soğutucu mu kullanıyorsun? Gerçi stok soğutucu düzgün bir termal macun ile i7-3770'e yeter.

Herkese merhaba. Bugün Apex oynarken bayağı drop yiyordum. (ki bu durum normal Apex optimizasyonu sıkıntılı biraz.) Drop sonradan geçti ancak hala şöyle bir sorunum var oyun oynarken merakımdan işlemci sıcakığıma bakayım dedim Core Temp. Adlı bir uygulamadan sıcaklığa bakayım dedim ve sıcaklık değerleri şöyleydi: Min: 75 Max: 94 Core1: 96 (Core1 96 da iken sarı yanıyordu yazı) işlemcim Intel Core i7 3. nesil ekran kartım GT 1030. (ekran kartım ısınmıyor) acaba durum sıkıntılı mı? Bu sıcaklık anormal mi? Yardımcı olursanız sevinirim.
Kardeş ya soğutma kötü yada bilgisayarın oyunu açarken zorlanıyorur. Kaç fps alıyorsun ve ayarların lowmu highmi?

İşlemciye bir fan takılı.
Termal macun ne zaman sürüldü? İlk aldığınızdan beri sürülmedi ise acilen düzgün bir termal macun alıp yenileyin.

Termal macun ne zaman sürüldü? İlk aldığınızdan beri sürülmedi ise acilen düzgün bir termal macun alıp yenileyin.

Sıvı soğutmamı yoksa Intel'in gönderdiği fanlardan mı?

Şöyle bir şey var galiba normal az önce Tom Clancy's Rainbow Six: Siege'de denedim işlemci sıcaklığı aynı sıcaklıkları buluyor fakat FPS 90'dan düşmüyor. Galiba Apex optimizasyonundan dolayı. Bu durum zaten hep oluyor Apex de arkadaşın 1080 Ti'sı var ama buna rağmen aynı dropları yiyor.
Ayrıca ilk defa oyun oynarken işlemci sıcaklığımı kontröl ediyorum.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı