Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #11 selamdayi dedi: WattMan hatası driver sal bir sorun. Genişletmek için tıkla... Buna katılmıyorum WattMan hataları driver değil kartın kendisiyle oluşabilen bir sorundur yani tek driver sorunu değildir veya PSU sorunludur.
selamdayi dedi: WattMan hatası driver sal bir sorun. Genişletmek için tıkla... Buna katılmıyorum WattMan hataları driver değil kartın kendisiyle oluşabilen bir sorundur yani tek driver sorunu değildir veya PSU sorunludur.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Şubat 2023 #12 Lusyz dedi: Buna katılmıyorum WattMan hataları driver değil kartın kendisiyle oluşabilen bir sorundur yani tek driver sorunu değildir veya PSU sorunludur. Genişletmek için tıkla... Forumda oluşturulan çoğu WattMan hatası ve WattMan rehberleri yazılımsal sorun.
Lusyz dedi: Buna katılmıyorum WattMan hataları driver değil kartın kendisiyle oluşabilen bir sorundur yani tek driver sorunu değildir veya PSU sorunludur. Genişletmek için tıkla... Forumda oluşturulan çoğu WattMan hatası ve WattMan rehberleri yazılımsal sorun.
Lusyz Kilopat Katılım 13 Mart 2021 Mesajlar 5.348 Çözümler 12 Yer Samsun/Atakum Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Şubat 2023 #13 selamdayi dedi: Forumda oluşturulan çoğu WattMan hatası ve WattMan rehberleri yazılımsal sorun. Genişletmek için tıkla... Recep hocam açıklamış burada genelde MHz düşürelerek çözülüyor fakat bu bir yazılımsal sorun mu sanmıyorum.
selamdayi dedi: Forumda oluşturulan çoğu WattMan hatası ve WattMan rehberleri yazılımsal sorun. Genişletmek için tıkla... Recep hocam açıklamış burada genelde MHz düşürelerek çözülüyor fakat bu bir yazılımsal sorun mu sanmıyorum.
S selamdayi Hectopat Katılım 13 Mayıs 2021 Mesajlar 2.758 Çözümler 19 Yer İstanbul 13 Şubat 2023 #14 Lusyz dedi: Eki Görüntüle 1667196 Recep hocam açıklamış burada genelde MHz düşürelerek çözülüyor fakat bu bir yazılımsal sorun mu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Her kart aynı hatayı vermiyor. Bunu da altta yazmış.
Lusyz dedi: Eki Görüntüle 1667196 Recep hocam açıklamış burada genelde MHz düşürelerek çözülüyor fakat bu bir yazılımsal sorun mu sanmıyorum. Genişletmek için tıkla... Her kart aynı hatayı vermiyor. Bunu da altta yazmış.