i7 3370 işlemci neden ısınıyor?

Dediğim gibi hiçbir sorun yok lehimler atsa bile ne ya çalışmaz herhalde diyelim ki işlemci problemli bile olsa sürekli tam güçte çalışsa yine fan normalse soğutması lazım bir de dediğim gibi normal fan takıp normal bir macun sürsem değerler normale dönermi internetten sipariş etmek istemiyorum.

Stok fan ile tam yükte 80-85 derecelere çıkabilir. Ama boşta 80 dereceye çıkması imkansız. Macun yenileyin madem, tekrar bakalım duruma.

Stok fan ile tam yükte 80-85 derecelere çıkabilir. Ama boşta 80 dereceye çıkması imkansız. Macun yenileyin madem, tekrar bakalım duruma.

Bende öyle yapacağım 85 derecelerde ideal yani iş bittikten sonra geri dönerim.

Boşta maksimum 50 derece, full yükte yani işlemciyi stres testine sokunca da en fazla 80-85 olması normal stok soğutucu ile. Ama boşta 50'den fazla olmamalı o işlemci.
Evet hocam ben oyun oynayacağım zaten yükte 85 filan olursa boşta da sizin dediğiniz gibi olur

Bende öyle yapacağım 85 derecelerde ideal yani iş bittikten sonra geri dönerim.
Boşta 80c olması gerçekten imkansız, fanı kontrol et ayakları oturmamış yada kırılmış olabilir. Ben sıkça yaşıyordum şu aptal kırılma muhabbetini, ddr4'e geçtim neyseki böyle bir problemim kalmadı.

Hocam vallahi boşta 2 dakika bekledim 93 dereceleri gördü yolculuktan önce bir sıkıntı yoktu şimdi yeni fan alıp kaliteli termal macun süreceğim bakalım ne olacak.

Hocam vallahi boşta 2 dakika bekledim 93 dereceleri gördü yolculuktan önce bir sıkıntı yoktu şimdi yeni fan alıp kaliteli termal macun süreceğim bakalım ne olacak.
Stok fan ile bile olsa boşta max 50 derece olur üstünü görmezsin, senin soğutucu almadan önce soğutucu oturuyor mu onu kontrol etmen lazım. Ayakları oturmasa anca bu sıcaklığa ulaşır çünkü çok aptacla anormal bir sıcaklık.

Ya sıkıntı o değil problem bilgisayarcının sorun Fan'da değil işlemci de demesi.

Ya sıkıntı o değil problem bilgisayarcının sorun Fan'da değil işlemci de demesi.
Kardeşim sen bilgisayarcı muhabbetinde misin halen çözümü çözmeye odaklansana? soğutucuyu çıkartmayı biliyor musun yoksa hiç mi anlamıyorsun

11-12 tane ddr2-ddr3-ddr4 sistem kullandım bozulan işlemciler genelde hiç görüntü vermez kötü silikon olsa bile bu kadar sıcaklığa ulaşmaz başka bir şey var senin pcde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…