Arkadaşlar elimde DDR3 sistem var i7 3370 12 GB RAM var bunları satıp üstüne para koyup toplamda 3000TL gibi bir bütçe elde edebildim.
Ve bu tarz bir sistem kurdum RAM'ı tek slot 16 GB almamın sebebi ileride bir 16 daha ekler 32 yaparım düşüncesi. Sizce 3000TL'ye daha iyisi bulunur mu ben bunları yapabildim.
Hocam ekran kartı alacak mısınız ileride?
Hımmm,
Aslında beğenmiştim ama biraz düşündükten sonra vazgeçtim.
Bence AM4 soketli bir anakart ve AMD işlemci baksanız daha iyi olur. AMD işlemcilerin dahili grafik kartları daha iyi. AM4 soket olursa da yükseltme imkanı fazla.
Arkadaşlar elimde DDR3 sistem var i7 3370 12 GB RAM var bunları satıp üstüne para koyup toplamda 3000TL gibi bir bütçe elde edebildim.
Ve bu tarz bir sistem kurdum RAM'ı tek slot 16 GB almamın sebebi ileride bir 16 daha ekler 32 yaparım düşüncesi. Sizce 3000TL'ye daha iyisi bulunur mu ben bunları yapabildim.
Donanım ustalarını etiketleyip sormak lazım. Güzel bir PC toplayabilmenizi çok isterim.
Tek slot RAM alacaksan Intel daha iyi olabilir, ama soket ömrü ve işlemci değiştirilebilirliği açısından AM4 soket tercih ederim B450 bir anakart alıp BIOS sürümünü güncelledikten sonra fazlasıyla değişecek işlemci türün var, AM4 soket tercih edeceksen tek slot RAM bir tık FPS düşüşü yaratır ama ileride Dual channel yapacaksan FPS artışını fark edersin zaten.
Ben etiketledim birini. Yarın yardımcı olacak ustalar çıkacağına eminim.Hocam kimleri etiketleyeceğimi bilmiyorum. Ama çok sağ olun yardımınız için.
Hocam zaten fark ettiyseniz yeni topladığım AMD sistemde Dual channel RAM kullandım.
Ben etiketledim birini. Yarın yardımcı olacak ustalar çıkacağına eminim.
İyi geceler.
Alabilirim hocam ama RX 580 işimi şimdilik görüyor.
Hocam 200 falan abimden koparabilirsem anakartı B450 alabilirim. Sizce böyle nasıl oldu?