i7 3520M, GTX 960'a darboğaz yapar mı?

TUNAY OFLAZ

Hectopat
  • Anakart; Asboard HM65MCL2 1333 MHz DDR3
  • İşlemci; İ7 3520M 2.9 [turbo 3.6]
  • RAM; 16 GB 1600MHZ DDR3
  • Ekran Kartı; GTX 960 2 GB
  • 1 TBT Harddisk
Sistemim darboğaz, drop yapar mı? Büyük bir ihtimalle yapmayacaktır ama yine de sorayim dedim.
Şimdiden cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Anakart; Asboard HM65MCL2 1333 MHz DDR3
  • İşlemci; İ7 3520M 2.9 [turbo 3.6]
  • RAM; 16 GB 1600MHZ DDR3
  • Ekran Kartı; GTX 960 2 GB
  • 1 TBT Harddisk
Sistemim darboğaz, drop yapar mı? Büyük bir ihtimalle yapmayacaktır ama yine de sorayim dedim.
Şimdiden cevap veren arkadaşlara çok teşekkür ederim.
Hocama katılıyorum. O bir laptop işlemcisi nasıl bağlamayı planlıyorsunuz ? Ayrıca "Büyük bir ihtimalle yapmayacaktır". Bu konular hakkında sanırım çok bilgi sahibi sanıyorsunuz kendinizi,fakat M serisi bir işlemciyi LGA 1156 söket bir Masaüstü anakartına takmayı planlıyorsunuz.

Laptop'a harici kart mı bağlayacaksınız? sizin işlemci i7 fakat 2 çekirdek 4 izlek olan model yani sadece ismi i7, performansı ise i3 gibi o yüzden hiç riske girmeyin derim.

Hocama katılıyorum. O bir laptop işlemcisi nasıl bağlamayı planlıyorsunuz ? Ayrıca "Büyük bir ihtimalle yapmayacaktır". Bu konular hakkında sanırım çok bilgi sahibi sanıyorsunuz kendinizi,fakat M serisi bir işlemciyi LGA 1156 söket bir Masaüstü anakartına takmayı planlıyorsunuz.
Anakart mobil işlemcileri deskop yapan 3. parti çin üretimi bir şey o yüzden mobil işlemci var. Paket halinde satılanlardan olabilir. Bilgisayarı toplu satın aldım parça parça dizmedim yani cevap için teşekkürler
Sanırım mobil socket'e sahip anakart kullanıyorsunuz. Ancak işlemcinin GTX 960 için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum.
Cevap için teşekkürler.
Yapmaz bendede 960 var i 7 2600 le kullanıyorum akıyo
Bende öyle düşünüyorum ekran kartını bekleyip göreceğiz.
Laptopa harici kart mı bağlıyorsunuz anlamadım? Bahsettiğiniz işlemci mobil yani laptop işlemcisi. Bahsettiğiniz GTX 960 ise desktop yani masaüstü sistemler için.
Hayır Laptop harici kart bağlamıyorum.
Kasayı toplu bir şekilde aldım fakat galiba mobil işlemci olduğundan masaüstü bilgisayara uydu.

Son düzenleme:
Kesinlikle yapacaktır. Çift çekirdekli bir işlemciden fazla bir şey beklemeyin bu konuda. Zamanlarını dolduruyor o işlemciler.
Yanlız 4 çekirdek 2 gercek 2 sanal daha kötü sistemlerde test eden adamlar var gram öyle bir sorun yok onlarda bende olacağını düşünmüyorum zaten sipariş verdim hayırlısı olsun bakalım.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı