i7 3520M, GTX 960'a darboğaz yapar mı?

Hayırlı olsun tabi ki. Hangi videolar, bizimle paylaşabilir misiniz? Ama söylediğim gibi muhtemelen çoğu oyunda işlemci %100 çalışacaktır.
Teşekkür ederim atayım hemen bunun yani sıra i3 4170,i5 560m,A6 9500,Pentium G4500 gibi benim işlemcimden düşük islemciler cayır cayır drop darboğaz olmadan çalışıyor. Örnek Video;
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Attığınız işlemci sizinkinden iyi (çok fark yok tabi). Örneğin BFV darboğaz olacak oyunlardan birisi.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
Fakat dediğiniz gibi ultra ayarlarda ve bu FPS'lerde iyi sonuç alabilirsiniz belki, umarım tam istediğiniz gibi olur. Elinize geçtiğinde sonuçları bizimle paylaşın lütfen, biz de görelim

Gtx 960, gtx 970m ile aşağı yukarı aynı güçte bir kart. İ7 6700hq işlemcili gtx 970m ekran kartlı laptopumla bazen ufakta olsa darboğaz görüyordum. İ7 6700hq sendekinden çok daha güçlü bir işlemci, inanılmaz darboğaz yersin. O işlemcinin kullanacağı en iyi ekran kartı gt 730 falandır

Elime geçtiğinde hemen sonucları paylaşacağım cevap için teşekkür ederim saolun.
Gtx 960 ile gtx 970m aynı basa baş giden bir ekran kartı değil-dir
Sizinki bir laptop;
Gpuss. bencmark. Göre;
Gtx 970m CS GO=105 fps alırken (Hight)
Gtx 960 CS GO=120 fps aliyor (Hight)
League of legends;
Gtx 970m Lol=104 fps alırken (Hight)
Gtx 960 Lol= 123 fps aliyor (Hight)
Nerdeyse çoğu oyun için bu fps farkları böyle gidiyor ben 2 tane oyunu göstermek istedim
Sonuç Olarak Yorumunuza Katılmıyorum.
Cevabınız İçin Tekrar Teşekkür Ederim.
Ekran Kartı Elime Geçince Hemen Sonucları Paylaşacağım.

Son düzenleme:

Kardeşim uzun zaman olmuş ama lütfen cevapla darbogaz oldu mu islemcin GTX 960 ile.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…