Trendyol'dan başka bir yerden alamayız.4.000 TL bütçem var. Bu PC nasıl? Acil yardım ederseniz bekliyorum.
Valorant'ta en düşük ayarlarda kasma yapar mı? Bir de GTA 5 en düşük ayarda sıkıntı çıkarmaz değil mi? (1 TB HDD ayrıyeten alacağım)
varmı önerdigin 4k ya acilAPU sistem topla.
hazır lazım bana anlamıyorum tek tek takamam benBunun gibi bir sistem toplanabilir:
Processors and all Desktop Computer Hardware is on sahibinden.com
Processors and all desktop computer parts are on the first address in computer shopping, sahibinden.com, with used options, cheap prices and option of purchase by GETwww.sahibinden.com
![]()
G.Skill Ripjaws V 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GVKB Ram Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz G.Skill Ripjaws V 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GVKB Ram fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! G.Skill Ripjaws V 16 GB (2X8) 3200 MHz DDR4 CL16 F4-3200C16D-16GVKB Ram özelliklerini incele, 1.557,22 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
![]()
Hard Disk - Sabit Disk - n11
Hard Disk ürünleri binlerce marka ve modelleri ile n11'de. Uygun fiyatlı Hard Disk çeşitleri ve özellikleri için hemen tıklayın.www.n11.com
![]()
Dark Raider 3x12cm FRGB Fanlı, Tempered Glass Cam Panel, USB 3.0 Bilgisayar Kasası (DKCHRAIDER) | Teknobiyotik
.auto-style1 { border-width: 0; } .auto-style2 { font-family: Arial; color: #000000; } .auto-style4 { color: #000000; } .auto-style5 { font-family: Arial; font-size: medium; } .embed-container { position: relative; padding-bottom: 56.25%; height: 0; overflow: hidden; max-width: 100%; }...www.teknobiyotik.com
atabilirmisiniz hazır sistem acil.Orta düzey oyunlar için ve Windows 8.1 için ise alınır bence ama GTA 5 falan sa daha iyisini bulursunuz.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.