i7 3537U Sistem Güncelleme Sonrası Yavaşlama Sorunu

Ok4n_Coskun

Kilopat
Yer
Muğla/Fethiye
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
22 Temmuz akşamı bilgisayarım boş dururken bir anda güncelleme başlatıldı kendi kendine. 1 haftadır erteliyordum zaten. Güncelleme yapıldıktan 1-2 saat sonra 60-70 FPS aldığım bir oyuna girdim ve 30-40 FPS zar zor aldım. İnternetten baktım 'Windows İnsider' ile ilgili bir şeyler diyordu hepsini yaptım dediklerinin. Bu arada Dell Laptop kullanıyorum. Modelini bilmiyorum ama i7 3537u, Radeon 8730M yazınca çıkıyor. Şuna lütfen yardım edin. Sorunun güncelleme nedeniyle olduğundan eminim.

Yerel disk C:'ye sağ tıkla > Özellikler > Diski temizle > dosyaları bulunca ekran gelecek, sol kısımda sistem dosyalarını temizle seçeneğine basın > bekledikten sonra bir ekran daha açılacak, açılan ekranda Windows update ve Windows yükseltme günlüğü gibi yazıların yanındaki kutucukların hepsine tik atıp tamam seçeneğini işaretleyin.

Herhangi bir oyunum dosyam vb silinmez değil mi?

Hayır a

Hayır eski güncellemeden arta kalan sistem dosyalarını siler.
Birşey değişmedi. Sistem yoruluyor farkediyorum. Bu forumdan sonra yine güncelleme geldi ve daha da kasmaya başladı. Çıldırıcam Iphone telefonlar gibi oldu bilgisayar. Yardım edin lütfen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…