Oyun i7 3540M sistem hangi oyunları kaldırır?

Ardawai

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Excalibur G870.1245 | i5 12450H | RTX 4050 6GB | 24GB (16+8) DDR4
Selam, i7 3540M 3.0GHz Turbo ile 3.7GHz olacak şekilde 16 GB DDR3 1600MHz RAM Intel HD 4000 ekran kartı Windows 10 sistemim var.
Hangi oyunları oynayabilirim açar söyler misiniz? GTA 5 Assetto Corsa ETS 2? Yorumlarınızı bekliyorum.

Benim eski bilgisayarım i5-4210u intel HD 4400 idi GTA 5 720p 30fps alabiliyordum. ETS 2'de 768p 45 falandı

Söylediğiniz oyunlar arasından GTA 5 ve Ets 2'yi oynamanız mümkün ama ne kadar tatmin edici bir deneyim olur, tartışılır.

Biraz daha eski oyunlara yönelirseniz daha iyi bir deneyimle daha çok oyunu oynayabilirsiniz. Örnek olarak; Fallout 3, Fallout New Vegas, KOTOR Serisi, Oblivion, Morrowind, CoD oyunları, Medal of Honor Allied Asaault, Medal of Honor Pacific Assault gibi daha birçok oyun olabilir.

ETS 2 düşük ayarların bir tık üstünde açabilir GTA 5 çok guzel açacağını zanettmem Assetto Corsa açamaz content Manager'lı olanı bendeki bile trafikte kasıyor arada.

Hocam eski oyunlara yöneltmesen daha iyi yani sistemim 2gb ram falan değil. i3 3110m 2.4ghz 8gb ram intel hd 4000 sistemiyle gta 5 açtı. 16gb ram ve i7 3450m ile açacağını düşünüyorum bir de size sorayım dedim.

ETS 2 düşük ayarların bir tık üstünde açabilir GTA 5 çok guzel açacağını zanettmem Assetto Corsa açamaz content Manager'lı olanı bendeki bile trafikte kasıyor arada.
Hocam teşekkür ediyorum yorumlarınız için gta 5 düşük ayar açsa yeter assetto corsa eski i3 3110m 2.4ghz 8gb ram intel hd 4000 ile online çok kasıyordu şimdi sistemimi yükselttim 16gb ram i7 3450m 3.7ghz ekran kartı aynı olacak şekilde CPU %99 hatası veriyordu ve ghz yetmiyordu tahminimce oynatır.

Hocam eski oyunlara yöneltmesen daha iyi yani sistemim 2gb ram falan değil. i3 3110m 2.4ghz 8gb ram intel hd 4000 sistemiyle gta 5 açtı. 16gb ram ve i7 3450m ile açacağını düşünüyorum bir de size sorayım dedim.
Saydığım oyunlar yıllanmış şarap gibidir. Bir bakmak isteyebileceğinizi düşündüm.

Daha yeni oyunlardan belki Dying Light ve Bioshock Infinite olabilir.

Saydığım oyunlar yıllanmış şarap gibidir. Bir bakmak isteyebileceğinizi düşündüm.

Daha yeni oyunlardan belki Dying Light ve Bioshock Infinite olabilir.
Teşekkür ediyorum peki daha çok ekran kartından sa işlemci ve ram'e yönelik yeni nesil oyunları söyler misiniz. örnek vermem gerekirse? İnternet cafe simulator 2 açar mı

Teşekkür ediyorum peki daha çok ekran kartından sa işlemci ve ram'e yönelik yeni nesil oyunları söyler misiniz. örnek vermem gerekirse? İnternet cafe simulator 2 açar mı
Bahsettiğiniz oyun hakkında pek bir benchmark bulamadım ama olan benchmarklara göre oynayabileceğinizi düşünüyorum.

İşlemci ağırlıklı bilindik birkaç rekabetçi shooter oyun olabilir belki. Haricinde aklıma gelen, sisteminizde çalısabilecek pek bir oyun yok. Strateji seviyorsanız Warhammer veya Mount and Blade Warband gibi oyunlar oynayabilir belki ama onlar da yaşlarını belli ediyorlar, malum.

2012 gerisi oyunların çoğunu oynasınız hocam.
Hocam şimdi şöyle şu an i3 3.nesil takılı bilgisayar da bu i7 işlemcim kargo da yolda, max i3 2.4ghz alan bir işlemci ile yeni nesil oyunları oynuyorum ama kasarak. bu işlemci fps arttırmaz mı yeni oyunlarda?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…