i7-3630QM sistem Hackintosh kaldırabilir mi?

sukuterkopke

Hectopat
Makaleler
1
Yer
Sinop
Daha fazla  
SSD veya HDD modeli
C:
Merhaba. Cihazıma Hackintosh yüklemek istiyorum. Sistemim yeterli mi?

İşlemci: Intel Core i7-3630QM
Grafik Kartı: Kioxia-Exceria SATA SSD (707C20LEE521) [223 GB] C: E:
Wi-Fi Kartı: Intel Centrino Wireless-N 2230 BGN 2x2 HMC WiFi/Bluetooth Adapter PCI
Ses: Realtek ALC280 @ Intel Panther Point PCH - High Definition Audio Controller [C1] PCI
SSD: Kioxia-Exceria SATA SSD (707C20LEE521) [223 GB] C: E:
RAM: 8

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba. Cihazıma Hackintosh yüklemek istiyorum. Sistemim yeterli mi?

İşlemci: Intel Core i7-3630QM
Grafik Kartı: Kioxia-Exceria SATA SSD (707C20LEE521) [223 GB] C: E:
Wi-Fi Kartı: Intel Centrino Wireless-N 2230 BGN 2x2 HMC WiFi/Bluetooth Adapter PCI
Ses: Realtek ALC280 @ Intel Panther Point PCH - High Definition Audio Controller [C1] PCI
SSD: Kioxia-Exceria SATA SSD (707C20LEE521) [223 GB] C: E:
RAM: 8

Laptopunuza High Sierra kurulabilir. Sonradan OpenCore Legacy Patcher ile Ventura veya Sonoma'ya güncelleme yapabilirsiniz.

Laptopunuza High Sierra kurulabilir. Sonradan OpenCore Legacy Patcher ile Ventura veya Sonoma'ya güncelleme yapabilirsiniz.

Teşekkürler, deneyeceğim.

Grafik kartıma SSD'yi yazdığımı fark ettim. Grafik kartım Nvadia Geforce GTX 670M.

Grafik kartıma SSD'yi yazdığımı fark ettim. Grafik kartım Nvidia Geforce GTX 670M.

Ekran kartınız maalesef desteklenmiyor. Dahili ekran kartı HD 4000 ile Big Sur da deneyebilirsiniz.

Kusura bakmayın, işlemciye dikkat etmemişim.

Ekran kartınız maalesef desteklenmiyor. Dahili ekran kartı HD 4000 ile Big Sur da deneyebilirsiniz.

Estağfurullah hocam, sıkıntı değil.

Günaydın hocam. USB ile boot ettiğim zaman OpenCore ekranına gelebiliyorum ancak komutlar Using default RecoveryOS logarchive preservation timeout'ta kalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Son düzenleme:
Günaydın hocam, USB ile boot ettiğim zaman OpenCore ekranına gelebiliyorum. Ancak komutlar Using default RecoveryOS logarchive preservation timeout'ta kalıyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Diğer sorularınız için yeni konu açmalısınız.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı