i7 3630QM sistem VirtualBox kaldırır mı?

Dost HD 4000 her oyunda tat vermez. Sıkıntı yaşarsın. Benim CPU'ya ek GTX675m kart var.

SSD hızlı açılış oyunda hızlı loading.

Galiba bilgisayarım Samsung series 5 Ultrabook olarak geçiyor fakat aynı isimle bir sürü bilgisayar var benim bilgisayarıma bakabilir misiniz ekran kartı değiştirilebiliyor mu diye eğer değiştirilebiliyorsa değiştirmeyi deneyeceğim ve SSD takacağım. Veya müsait değil iseniz benim nereden değiştirilip değiştirilemeyeceğine nasıl bakabilirim anlatır mısınız?

Dost tam modeli nedir?

Laptop da MXM yuvası olması lazım.

Yoksa ekran kartı değişmez.

Bu cihazı daha önce görmüştüm. Ekran kartı GTX 660M olması lazım. Tam okuyamıyorum. Yalnız şuna eminim GPU anakarta lehimli değişmez.

Peki işlemciyi başka bir PC'ye aktarabiliyor muyum veya aktarırsam bir sorun yaşanır mı? (bendeki ekran kartı 630M)

Peki işlemciyi başka bir PC'ye aktarabiliyor muyum veya aktarırsam bir sorun yaşanır mı? (bendeki ekran kartı 630M)

Uygun olan laptopa aktarabilirsin. Yalnız aktaracağın cihaz o CPU'yu desteklemeli. Buna dikkat et.

Uygun olan laptopa aktarabilirsin. Yalnız aktaracağın cihaz o CPU'yu desteklemeli. Buna dikkat et.

Bilgisayar toplamakla alakalı hiçbir şey bilmiyorum nereden öğrenebilirim ve bir de son sorumu sorayım VirtualBox'u kaldırır eminiz değil mi?

Bilgisayar toplamakla alakalı hiçbir şey bilmiyorum nereden öğrenebilirim ve bir de son sorumu sorayım VirtualBox'u kaldırır eminiz değil mi?

Dost VirtualBox konusunda sistem gereksinimi nedir ne değildir. Sitesinden bakınız veya kullanan arkadaşlar yardımcı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…