i7-3630QM sisteme Hackintosh Mojave Config'i

Eren T.

Hectopat
Makaleler
6
Daha fazla  
RAM
Samsung 1600 MHz Dual Channel 10240 MB
SSD veya HDD modeli
PNY CS900 500-550 MB/s 480 GB
Ekran kartı
HD Graphics 4000 32 MB / GeForce GT 630M 2 GB
Anakart
TOSHIBA SATELLITE P875-320
İşlemci
Intel Core i7-3630QM 2.40 GHz 4 core 8 Threads
Elimde 7,45 GB'lik bir USB var. Buna Mojave kurmak istiyorum. Elimde macos-imajlar-yusufklncc - Dijital Link - Bio Link linkinden indirdiğim Mojave imajı var. opencore-efilerim - Dijital Link - Bio Link buradan da OpenCore 0.9.2 indirdim. Önceden kurmaya çalıştığımda disk kilitli hatası veriyordu, temiz bir format çektim. Config hazırlamaya çalıştığımda hata veriyordu (ne hatası verdiğini keşke hatırlasam ), ben de Sosyalden istedim. Ama yine olmadı. Disk kilitli demişti temiz format attım şimdi kurmayı deneyeceğim. Ama yine EFI'yı hazırlayamadım. Bana config yapabilir misiniz millet?

Detaylı sistem: https://www.mediafire.com/file/f13xk3enrmh46hj/Sistem.zip

@yusufklncc @566156 @claus @Kleyn

Son düzenleyen: Moderatör:

Bizim imaj ve EFI ile deneyin;

Ayrıca laptopunuz en güncel Big Sur destekliyor.

Big Sur'da donmalar yaşadım o yüzden eski tasarım olan Catalina'ya geçeceğim. Ancak Catalina imajına yetecek kadar büyük bir USB yok. O yüzden Mojave kurup sonradan App Store'den Catalina'ya geçeceğim.

Big Sur'da donmalar yaşadım o yüzden eski tasarım olan Catalina'ya geçeceğim. Ancak Catalina imajına yetecek kadar büyük bir USB yok. O yüzden Mojave kurup sonradan App Store'den Catalina'ya geçeceğim.

O zaman bu imaj ile deneyin;

Hocam bana imaj değil, config lazım.

Config EFI klasörünün içinde olması gerekiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…