Diyelim ki yaptınız, nasıl soğutacaksınız -laptop soğutucunuz olduğunu düşünüyorum-? Bu şunun gibi bir şey; Tofaş Şahin'e turbo takıp 300 HP güç üretiyorsunuz ama şaseniz buna müsait değil.
Diyelim ki yaptınız, nasıl soğutacaksınız -laptop soğutucunuz olduğunu düşünüyorum-? Bu şunun gibi bir şey; Tofaş Şahin'e turbo takıp 300 HP güç üretiyorsunuz ama şaseniz buna müsait değil.
Asıl siz mesajı okuduğunuza emin misiniz? Laptop soğutucusu varsa laptop anakartı da vardır herhalde konu sahibinin. Laptop işlemcilerinin çoğunun lehim ile orada durduğunu biliyorsunuzdur umarım.
Diyelim ki yaptınız, nasıl soğutacaksınız -laptop soğutucunuz olduğunu düşünüyorum-? Bu şunun gibi bir şey; Tofaş şahin'e Turbo takıp 300 HP güç üretiyorsunuz ama şaseniz buna müsait değil.
Mesajlarıma kızgın atma sebebinizi anlamadım. Laptop ile overclock olmayacağını söylememe rağmen inatla kızgın atıyorsunuz.
100-200 MHz hız artışı olduğu zaman render süresinde gözle görülür bir fark mı oluyor? Veya TurboX gibi dandik bir marka bilgisayar ise, darboğazın önüne mi geçiliyor 100-200 MHz gibi bir farkla?