i7 3632QM ve DDR3 8 GB laptop RAM nasıl değerlendirilir?

Bütçe
2000

Esat Turunç

Centipat
Daha fazla  
Merhaba. Elimde i7 3632QM işlemci ve DDR3 Kingston 8 GB laptop RAM'i var. Bu parçaları nasıl değerlendirebilirim? AliExpress'te bazı H65 anakartlarda bendeki laptop RAM'i için slot var. Acaba o anakartlara işlemci ve RAM uygun mu? Bu elimdeki RAM ve işlemciyi değerlendirmek bilgisayara dönüştürmek istiyorum.

İşlemciniz laptop işlemcisi mi eğer laptop işlemcisi ise RAM ile beraber satabilir üstüne biraz daha para koyarak yeni bir bilgisayar alabilirsiniz bu arada hangi iş ile meşgulsünüz veya oyun oynamak için mi kullanıyorsunuz?

iyi anlatamdımmı acaba ?
bakın böyle bir anakart var
ben bu parçaları en verimli şekilde değerlendirmek istiyorum
benim zaten yüksek performanslı oyun için farklı bir bilgisayarım var.
benim amacım bu elimdeki parçalarla bir bilgisayar oluşturmak ve o bilgisayardan verim almak
evet işlemcim laptop işlemcisi.
işlemciyi satmaya çalıştığımda adam 300 den 200 den alırım diyor eee niye satayımki elimdeki işlemciyi ne gerek var

demek istediğim bu anakarta bu parçalar olurmu ? işlemci de ram da laptoptan söküldü

iyi anlatamdımmı acaba ?
bakın böyle bir anakart var
ben bu parçaları en verimli şekilde değerlendirmek istiyorum
benim zaten yüksek performanslı oyun için farklı bir bilgisayarım var.
benim amacım bu elimdeki parçalarla bir bilgisayar oluşturmak ve o bilgisayardan verim almak
evet işlemcim laptop işlemcisi.
işlemciyi satmaya çalıştığımda adam 300 den 200 den alırım diyor eee niye satayımki elimdeki işlemciyi ne gerek var

demek istediğim bu anakarta bu parçalar olurmu ? işlemci de ram da laptoptan söküldü
Hocam merhaba, işlemciyi satıyor musunuz yoksa değerlendirdiniz mi? Benim ihtiyacım var da o yüzden soruyorum.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı