OyuncuCPU Hectopat Katılım 5 Ocak 2015 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #1 Arkadaşlar PC'min özellikleri şöyle. Sizce battlefield 4 mü GTA 5 mi PC'im için uygun? Ayrıca PC'imm için oyun önerirseniz sevinirim. İşlemci TipiIntel Core i7 İşlemci 3632QM Sistem Belleği 8 GB İşlemci Hız Aralığı 2.20 GHz, Intel Turbo Boost Teknolojisi ile 3.20 İşletim Sistemi Windows 8 Sabit Disk Kapasitesi 750 GB Ekran Kartı Nvidia GT630M Ekran Kartı Hafızası Paylaşımsız Hafıza 2 GB Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768 Son düzenleyen: Moderatör: 9 Ocak 2015
Arkadaşlar PC'min özellikleri şöyle. Sizce battlefield 4 mü GTA 5 mi PC'im için uygun? Ayrıca PC'imm için oyun önerirseniz sevinirim. İşlemci TipiIntel Core i7 İşlemci 3632QM Sistem Belleği 8 GB İşlemci Hız Aralığı 2.20 GHz, Intel Turbo Boost Teknolojisi ile 3.20 İşletim Sistemi Windows 8 Sabit Disk Kapasitesi 750 GB Ekran Kartı Nvidia GT630M Ekran Kartı Hafızası Paylaşımsız Hafıza 2 GB Ekran Çözünürlüğü 1366 x 768
Erdi Vatansever Hectopat Katılım 6 Temmuz 2014 Mesajlar 359 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #2 Sistemin iki oyunu da açmayacaktır. Açsa da oynatmaz hani.
Mehmet_M Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 9 Temmuz 2014 Mesajlar 1.712 Makaleler 2 Yer Paramaribo / Surinam Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ocak 2015 #3 Ekran kartın iyi değil. Battlefield 4 oyununda low ayarlarda oynayabileceğini düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
Ekran kartın iyi değil. Battlefield 4 oyununda low ayarlarda oynayabileceğini düşünüyorum. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et
MF Technopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası 1000'e Doğru Çözüme Giden Yol Katılım 8 Aralık 2013 Mesajlar 31.929 Makaleler 25 Çözümler 633 9 Ocak 2015 #4 Casper ise ısınmadan dolayı GPU frekans düşürebilir ve bu da oyun deneyimini kötü etkileyebilir. Zaten oyun cihazı değil. Sisteminizden üzerinden kalkamayacağı özellikleri istiyorsunuz...
Casper ise ısınmadan dolayı GPU frekans düşürebilir ve bu da oyun deneyimini kötü etkileyebilir. Zaten oyun cihazı değil. Sisteminizden üzerinden kalkamayacağı özellikleri istiyorsunuz...