Doğruyu mu gösteriyor bilmiyorum ama Core Temp sıcaklık değerlerini böyle gösteriyor ve termal macunu daha yeni değiştirmeme rağmen oyunda kasmaya başladığını fark ettim bugün. Core Temp doğruyu gösteriyor mudur?
Bende Core Temp kullanıyordum doğru gösteriyordu bence de, 100derecede bilgisayarın kapanması lazım diye biliyorum ve kesinlikle onun soğutmasında bir problem var.
Doğruyu mu gösteriyor bilmiyorum ama Core Temp sıcaklık değerlerini böyle gösteriyor ve termal macunu daha yeni değiştirmeme rağmen oyunda kasmaya başladığını fark ettim bugün. Core Temp doğruyu gösteriyor mudur?
Yük altında bile bu kadar olması normal değil. Core Temp genellikle güvenilir bir program yanlış gösterdiğini düşünmüyorum. Temizliğini falan iyice yaptınızmı. Bilgisayarı tekrar toplarken fanlara falan zarar gelmiş olabilir. Yük altına almayıp bilgisayarı bir gözlemleyin. Çok fazla o derecelerde çalıştırmayın düzelene kadar.
Bende Core Temp kullanıyordum doğru gösteriyordu bence de, 100derecede bilgisayarın kapanması lazım diye biliyorum ve kesinlikle onun soğutmasında bir problem var.
Yok hocam okadar kotu deil wipaste c2 markali bir macun almistim onu kullaniyordum bir kac gun once mavi ekran yiyordum oyundayken ust uste bundan kaynakli sanirsam birazdan bilgisayari baslatip fanlari kontrol etmeyi dusunuyorum
Anladım şahsi fikrim AMD sistem toplaman üzerine oyun ve sıcaklık performansı çok daha iyi Intel dediğin işlemci ofis işlemcisi yurt dışında bu amaçla kullanıyorlar genelde. Sıcaklık konusuna gelirsek termal macun doğru yayılmamış olabilir ya da fanların kirlidir.