i7-3770 - Afox RX 550 sistem Unreal Engine kaldırır mı?

623415

Picopat
Unreal Engine oyun motorunu kullanmak istiyorum ama sistemimin ne kadar yettiğini bilmiyorum.

-i7 3770 3.40GHz işlemci.
-8 GB DDR3 1600MHz işlemci.
-Afox RX550 4 GB ekran kartı.
-512 GB Longline SSD.

Yapacağınız şeye göre değişir. R7 240 ve Pentium G3220'li sistemde prototip düzeyinde şeyler geliştirebilecek kadar Unreal Engine 4 kullanabiliyordum.

Hocam kaldırır ama viewport' a küp, küre vb. eklemekten fazla birşey yapamazsınız.
RAM' i mutlaka 16' ya, mümkünse 24 yada 32' ye yükseltin. 8 asla yukarıda yazdıklarımdan fazlazsını yaptırtmaz size. RAM' lerin XMP desteği varsa BIOS' tan açın. Hepsi hariç büyük bir eksiğiniz daha var. Ekran kartınızı mutlaka değiştirin. O ekran kartıyla hiç bir şey yapamazsınız. Mutlak ki mutlaka NVİDİA markalı bir kart tercih edin. Asla AMD' ye bakmayın. CUDA ve RTX özelliklerinden dolayı. Alacağınız kart RTX modellerinden olmayabilir. GTX 700 serisinde bile CUDA var. İmkan dahilindeyse alacağınız kart en az 6GB bellekli olsun. Bu yazdıklarımı uygularsanız sisteminize, daha kapsamlı, daha detaylı çalışmalar yapabilirsiniz.
PC' niz zorlanmaz. Ha birde, anakartınız OC destekliyse K ibareli modele yükseltin.
(İ7 3770K)

Anakartı ve işlemciyi satıp, üstüne az koyup yerine İntel Core İ7 4790K, İntel Z87 anakart ikilisi çok daha iyi olur tabii. Bunları alırsanız elinizde ki RAM' leri kullanmaya devam da edebilirsiniz.

Bu arada foruma hoşgeldiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı