Merhaba 1650S, 1660, 1660S, 1660 Ti kartlarından hangisi size uyuyorsa alın. Güçlü bir işlemci rahat bir şekilde besler. Bilmiyorum sürücü sorunları çözüldü mü ama RX 590'ı tavsiye etmiyorum. Dilimiz bizzat yandı.
Merhaba 1650S, 1660, 1660S, 1660 Ti kartlarından hangisi size uyuyorsa alın. Güçlü bir işlemci rahat bir şekilde besler. Bilmiyorum sürücü sorunları çözüldü mü ama RX 590'ı tavsiye etmiyorum. Dilimiz bizzat yandı.
2000tl de aşmak istemiyorum aslında darbuaz olmasın fiyat performans 1 sene daha idare edicek birşey istiyorum steam pubg, pubg lite, gta 5 gibi oyunları donmadan kasmadan oynamak istiyorum
Fiyatlarda dalgalanma olsa bile fazla oynayacağını sanmıyorum, ama bazı mağazalar arada güzel indirim yapabiliyor. (Black Friday, %18 KDV Vatan indirimi, İncehesap Gaming Gecesi gibi). Aceleniz yoksa indirim kovalayabilirsiniz, varsa şu an da alabilirsiniz. Size kalmış bir şey.
Fiyatlarda dalgalanma olsa bile fazla oynayacağını sanmıyorum, ama bazı mağazalar arada güzel indirim yapabiliyor. (Black Friday, %18 KDV Vatan indirimi, İncehesap Gaming Gecesi gibi). Aceleniz yoksa indirim kovalayabilirsiniz, varsa şu an da alabilirsiniz. Size kalmış bir şey.
En özel fiyatlı gaming bilgisayarlar, kampanyalı ürünler, bilgisayar toplama, ekran kartı, RAM, SSD ve tüm bilgisayar bileşenlerinin en doğru adresi...
Birde sormak istediğim birşey var en düşük ala bileceğim iyi bir marka model ve en yüksek 1660 süper 1650 süper 5500 tx 5600 tx. Benim anlamadım bir sürü marka ve farklı farklı modelleri var gaming var oc olanı var bana bunları linkleriyle atabilirmisin rica etsem bakarken fiyata ve perfomansa kafamı çok karıştıyor indirim beklerkende en azından en iyisi düşerse biraz fazla para veririm kafam rahat olur şimdiden teşekkürler.
5600 XT'in var olan işlemcinizle darboğaz yapma olasılığı yüksek, size yukarıda önerdiğim en sağlam modellerden biri olan MSI Gaming X'in GTX 1650 Super/1660 Super ekran kartlarının yanında RX 5500XT modelinin linkini de aşağıya bırakıyorum: