Emir_2123 Centipat Katılım 15 Eylül 2024 Mesajlar 11 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Ekim 2024 #1 RAM 16 Ekran kartı GTX 1050 İşlemci i7 3770 Minecraft geç açılıyor eskiden böyle değildi bir süre girmedim, böyle oluyor. Ne yapabilirim, yardım edebilecek var mı?
Minecraft geç açılıyor eskiden böyle değildi bir süre girmedim, böyle oluyor. Ne yapabilirim, yardım edebilecek var mı?
7 771722 Centipat Katılım 2 Nisan 2024 Mesajlar 931 Çözümler 8 9 Ekim 2024 #2 Emir_2123 dedi: Minecraft geç açılıyor eskiden böyle değildi bir süre girmedim, böyle oluyor. Ne yapabilirim, yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Otomatik güncellemiş olabilir, optifine sürümlerini tercih edin, normal versiyonu iyi sayılacak sistemlerde bile sorunlu çalışıyor. Artı 0 Eksi
Emir_2123 dedi: Minecraft geç açılıyor eskiden böyle değildi bir süre girmedim, böyle oluyor. Ne yapabilirim, yardım edebilecek var mı? Genişletmek için tıkla... Otomatik güncellemiş olabilir, optifine sürümlerini tercih edin, normal versiyonu iyi sayılacak sistemlerde bile sorunlu çalışıyor.