i7 3770 GTX 770 4 GB sistem için PSU onerisi

• Konuyu başlatan r4yn
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 4
  • Görüntüleme 524

r4yn

Femtopat
Daha fazla  
Eski bir sistemim var ve PSU cok fazla isiniyor sisteme zarar vermemesi icin yeni bir PSU almayi dusunuyorum.
Sistemim:

• GTX 770 4 GB.
  • i7 3770 3.40GHz islemci.
  • 8 GB RAM.
  • 2 tane 1TB HDD.

En fazla 750TL bütçem var. Sogutmasi iyi olan guzel bir PSU ariyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
O bütçe ile en iyisi bunlardan birisi.

GTX 770 çok güç tüketen bir kart.

Düzgün bir modele denk gelmek için en azından 1000 TL'yi gözden çıkarmanız gerekli. 750 TL ve altına alacağınız PSU'lar giriş seviyesi ve 'birkaç ay idare etmelik' PSU'lar olur. Bütçe çıkmıyorsa ikinci el piyasasından garantili bir şekilde FSP HV/Hyper PRO 550, XPG PYLON 550/650, hiç olmazsa MSI MAG A550BN gibi PSU'lara göz atın.

Düzgün bir modele denk gelmek için en azından 1000 TL'yi gözden çıkarmanız gerekli. 750 TL ve altına alacağınız PSU'lar giriş seviyesi ve 'birkaç ay idare etmelik' PSU'lar olur. Bütçe çıkmıyorsa ikinci el piyasasından garantili bir şekilde FSP HV/Hyper Pro 550, XPG Pylon 550/650, hiç olmazsa MSI MAG A550bn gibi PSU'lara göz atın.

Tamam teşekkür ederim.

Düzgün bir modele denk gelmek için en azından 1000 TL'yi gözden çıkarmanız gerekli. 750 TL ve altına alacağınız PSU'lar giriş seviyesi ve 'birkaç ay idare etmelik' PSU'lar olur. Bütçe çıkmıyorsa ikinci el piyasasından garantili bir şekilde FSP HV/Hyper Pro 550, XPG Pylon 550/650, hiç olmazsa MSI MAG A550bn gibi PSU'lara göz atın.

Sistemdeki PSU'dan oyunlara girdiğimde Tesla bobini gibi ses çıkmaya başladı bir anda, ben de anlamadım. Ekran kartını 1 hafta önce aldım ilk 2. veya 3. günden çıkmaya başladı bu ses ama ekran kartında herhangi bir sıkıntı yok. Valorant vb. oyunlarda fazla çıkmıyor bu elektrik sesi fakat GTA 5 gibi oyunlarda fazlasıyla çıkmaya başlıyor. Yeni bir PSU almayı düşünüyorum.

Bu ikisini buldum sistemle uyumlu mudur acaba? Tam sistem.

İşlemci: Intel(R) Core(tm) i7-3770 CPU @ 3.40GHz
Ekran kartı: NVIDIA GeForce GTX 770 (4, 0 GB)
Anakart: ASUSTeK Computer ınc. (P8H77-M Pro)
Şu anki PSU platoon pl 9263.

Son düzenleyen: Moderatör:
Başta Platoon PSU ile GTX 770 kullanarak büyük bir hata etmişsiniz. Gönderdiğiniz iki model de alınabilir. Sıfır olarak 600 TL'ye alacağınız PSU size faydadan çok zarar getirir.

Bu arada sorun büyük ihtimalle PSU kaynaklı. Üniteye yük bindikçe indüktörlerden gelen ses yükselir, Platoon besleme konusunda şüpheli ama HV PRO 550 GTX 770'i besleyecektir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı