Dostum alman gereken anakart Z77. Ancak onu almanı önermem. Çünkü 3.nesil eskidi artık. İşlemcin K olsa bi nebze al OC yap derdim de K yok. O yüzden Ryzen 5 1600 B2 bir anakart, işlemci ve RAM kombinasyonu yapmanı öneririm.
Dostum alman gereken anakart Z77. ancak onu almanı önermem. Çünkü 3.nesil eskidi artık. İşlemcin K olsa bir nebze al OC yap derdim de K yok. O yüzden Ryzen 5 1600 B2 bir anakart, işlemci ve RAM kombinasyonu yapmanı öneririm.
Asrock fatality profesyonel z77 anakart - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Msi gd55 z77 1155 socket Anakart piyasada bulunması zor anakart - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Asrock fatality profesyonel z77 anakart - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da
Msi gd55 z77 1155 socket Anakart piyasada bulunması zor anakart - Anakart ve tüm masaüstü bilgisayar parçaları sıfır, ikinci el seçenekleriyle bilgisayar alışverişinde ilk adres sahibinden.com'da