Arkadaşlar benim işlemci i7 3770 çok ısınıyordu yani 80 dereceye çıkıyordu. Snowman M200 ile kaç olur? İçinden gelen termal macunla kaç derece azalır?
HeeeeArkadaşlar benim işlemci i7 3770 çok ısınıyordu yani 80 dereceye çıkıyordu. Snowman M200 ile kaç olur? İçinden gelen termal macunla kaç derece azalır?
O macunla önde 1 fan olan kasada 46 derece rdr2 oynadığımı bilirimUyumludur ancak takarken zorlanicaksin icinden gelen termali tavsiye etmiyorum başka mk si yuksek olan termal macun al
50-60 olur.Arkadaşlar benim işlemci i7 3770 çok ısınıyordu yani 80 dereceye çıkıyordu. Snowman M200 ile kaç olur? İçinden gelen termal macunla kaç derece azalır?
Arkadaşlar benim işlemci i7 3770 çok ısınıyordu yani 80 dereceye çıkıyordu. Snowman M200 ile kaç olur? İçinden gelen termal macunla kaç derece azalır?
Pubg mobil çöp, he soruna cevap vereceksek denemeden bilemez kimse. Ne desek yalan olur.PUBG mobilde kaç dereceye çıkar Max
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.