Öncelikle konuyu eğer yanlış kategoride açmış isem kusura bakmayın, ilk kez konu açıyorum.
2 Gün önce Corsair VS550 (2018) ve Sapphire RX 590 aldım ve taktım. CS:GO ve League of Legends oyunlarında denedim. Grafik kartı 48-53 derece arası gidip gelirken fark ettim ki işlemcim 105 dereceye kadar çıkıyor. Dün ise Zalman ZM-STG2 adlı termal macunu uyguladım. Bu sefer 80-90 derece arası gidip geldi. Intel'in kendi stok fanını kullanıyorum. Kasa modelim Frisby FC-6835B; kasanın arka tarafında tek fan var 8 CM boyutunda.
Harddisk: ST1000LM024 HN-M101MBB ve WDC WD5000AAKX-00ERMA0 (disk sürücü kısmında bu yazıyordu)
Bu ısıyı sadece işlemci fanını değişerek çözebilir miyim? Yeni alacağım fan kasaya sığar mı? Yoksa kasayı da değişmek gerekir mi? Cevaplarınız için teşekkürler.
20 tane fan olunca ne oluyor? 1 fan yeterli olur eger kasa havadar bir bicimdeyse. Bence kasa kucuk oldugu icin icerideki havayi disari atamiyor. Ben isinma olmasin diye kasanin onundeki DVD-ROM yerinin bir kapagini cikarttim.
Klips seslerini duydum takarken ve ok yönünde çevirdim. Yerinden de oynamıyor. Başka türlü nasıl anlarım doğru monte ettiğimi? Sorunun kaynağı bu olabilir mi? Teşekkürler
20 tane fan olunca ne oluyor? 1 fan yeterli olur eger kasa havadar bir bicimdeyse. Bence kasa kucuk oldugu icin icerideki havayi disari atamiyor. Ben isinma olmasin diye kasanin onundeki DVD-ROM yerinin bir kapagini cikarttim.
Bir kac derecelik yarar saglayabilir. O DVD-ROM kismindan iceri elimi soktugum zaman hava akisini cok rahat hissedebiliyorum. Benzer kasalara sahibiz, benim de arka fanim var bir tanecik.