A aqilazizov Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar oncelikle islemci bostayken 80-90 derecelerde calisiyordu. Ben de bilgisayari bunun icin fazla kullanmiyorum. Sizce ne yapmaliyim?
Arkadaşlar oncelikle islemci bostayken 80-90 derecelerde calisiyordu. Ben de bilgisayari bunun icin fazla kullanmiyorum. Sizce ne yapmaliyim?
H Hüseyinn06 Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #2 Tam bilmiyorum ama darbogaz da bir ihtimal, ama büyük ihtimalle işlemcinin termal macunu bitmiştir bir yenileyin isterseniz.
Tam bilmiyorum ama darbogaz da bir ihtimal, ama büyük ihtimalle işlemcinin termal macunu bitmiştir bir yenileyin isterseniz.
Demir2004 Centipat Katılım 4 Ağustos 2023 Mesajlar 52 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #3 Sanırsam kasa işlemcisi macunu kontrol edin ve yenileyin bir de böyle bir bakın fanlarda yetersiz olabilir.
Sanırsam kasa işlemcisi macunu kontrol edin ve yenileyin bir de böyle bir bakın fanlarda yetersiz olabilir.
Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #4 Termal macun bitmiştir ya da fanı tam oturmamıştır. Ona bir bakın lütfen.
A aqilazizov Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #5 Termal macun yeni surulmusdu. Ben yinede actim degistim sonuc ayni Carti dedi: Termal macun bitmiştir ya da fanı tam oturmamıştır. Ona bir bakın lütfen. Genişletmek için tıkla... Fan tam oturmustu yerine
Termal macun yeni surulmusdu. Ben yinede actim degistim sonuc ayni Carti dedi: Termal macun bitmiştir ya da fanı tam oturmamıştır. Ona bir bakın lütfen. Genişletmek için tıkla... Fan tam oturmustu yerine
H Hüseyinn06 Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #6 aqilazizov dedi: Termal macun yeni surulmusdu. Ben yine de açtım degistim sonuç ayni. Fan tam oturmustu yerine. Genişletmek için tıkla... Fanların tam oturduğundan emin misin hocam belki ayaklıysa ayakları kırılmış olabilir.
aqilazizov dedi: Termal macun yeni surulmusdu. Ben yine de açtım degistim sonuç ayni. Fan tam oturmustu yerine. Genişletmek için tıkla... Fanların tam oturduğundan emin misin hocam belki ayaklıysa ayakları kırılmış olabilir.
A aqilazizov Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #7 Hüseyinn06 dedi: Tam bilmiyorum ama darbogaz da bir ihtimal, ama büyük ihtimalle işlemcinin termal macunu bitmiştir bir yenileyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Olamaz.Gtx 1050ti i7 3770 uyumlu Hüseyinn06 dedi: Fanların tam oturduğundan emin misin hocam belki ayaklıysa ayakları kırılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Söktüm baktim
Hüseyinn06 dedi: Tam bilmiyorum ama darbogaz da bir ihtimal, ama büyük ihtimalle işlemcinin termal macunu bitmiştir bir yenileyin isterseniz. Genişletmek için tıkla... Olamaz.Gtx 1050ti i7 3770 uyumlu Hüseyinn06 dedi: Fanların tam oturduğundan emin misin hocam belki ayaklıysa ayakları kırılmış olabilir. Genişletmek için tıkla... Söktüm baktim
Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #8 aqilazizov dedi: Olamaz. GTX 1050 Ti i7 3770 uyumlu. Söktüm baktim. Genişletmek için tıkla... Bence de olamaz.
aqilazizov dedi: Olamaz. GTX 1050 Ti i7 3770 uyumlu. Söktüm baktim. Genişletmek için tıkla... Bence de olamaz.
A aqilazizov Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #9 Fan biraz zayif belki ondandir
H Hüseyinn06 Femtopat Katılım 18 Ağustos 2024 Mesajlar 75 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #10 aqilazizov dedi: Olamaz. GTX 1050 Ti i7 3770 uyumlu. Söktüm baktim. Genişletmek için tıkla... Gerisi beni aşar hocam pek bilgili değilim ama araştırıp size tekrar yazarım sonuç bulursam. Hüseyinn06 dedi: Gerisi beni aşar hocam pek bilgili değilim ama araştırıp size tekrar yazarım sonuç bulursam. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın araştırdım ama bir sonuç bulamadım. Son düzenleme: 20 Ağustos 2024
aqilazizov dedi: Olamaz. GTX 1050 Ti i7 3770 uyumlu. Söktüm baktim. Genişletmek için tıkla... Gerisi beni aşar hocam pek bilgili değilim ama araştırıp size tekrar yazarım sonuç bulursam. Hüseyinn06 dedi: Gerisi beni aşar hocam pek bilgili değilim ama araştırıp size tekrar yazarım sonuç bulursam. Genişletmek için tıkla... Hocam kusura bakmayın araştırdım ama bir sonuç bulamadım.