A aqilazizov Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #11 Carti dedi: Bence de olamaz. Genişletmek için tıkla... Bende ilave bir tane Cpu fan var.Onu kasaya taka bilirmiyim?
Carti dedi: Bence de olamaz. Genişletmek için tıkla... Bende ilave bir tane Cpu fan var.Onu kasaya taka bilirmiyim?
Carti Hectopat Katılım 7 Aralık 2019 Mesajlar 162 Çözümler 1 20 Ağustos 2024 #12 aqilazizov dedi: Bende ilave bir tane CPU fan var. Onu kasaya takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kasanın içine evet.
aqilazizov dedi: Bende ilave bir tane CPU fan var. Onu kasaya takabilir miyim? Genişletmek için tıkla... Kasanın içine evet.
A aqilazizov Femtopat Katılım 24 Mayıs 2024 Mesajlar 40 Daha fazla Cinsiyet Erkek 20 Ağustos 2024 #13 Hüseyinn06 dedi: Gerisi beni aşar hocam pek bilgili değilim ama araştırıp size tekrar yazarım sonuç bulursam. Hocam kusura bakmayın araştırdım ama bir sonuç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yinede katildigin icin tesekkur ederim Carti dedi: Kasanın içine evet. Genişletmek için tıkla... Sorunu cozdum
Hüseyinn06 dedi: Gerisi beni aşar hocam pek bilgili değilim ama araştırıp size tekrar yazarım sonuç bulursam. Hocam kusura bakmayın araştırdım ama bir sonuç bulamadım. Genişletmek için tıkla... Yinede katildigin icin tesekkur ederim Carti dedi: Kasanın içine evet. Genişletmek için tıkla... Sorunu cozdum