tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.900 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #11 Askerr dedi: İşlemci elime yeni ulaştı 1 saat oldu sadece şu anda stress test yapıyorum Hangi pinler? Genişletmek için tıkla... Stres testi yerine RDR2, GTA5'te falan denersen daha mantıklı olur çünkü strest testi %100 yük bindiriyor. Askerr dedi: İşlemci elime yeni ulaştı 1 saat oldu sadece şu anda stress test yapıyorum Hangi pinler? Genişletmek için tıkla... Stok soğutucunun tırnaklarından bahsediyorum.
Askerr dedi: İşlemci elime yeni ulaştı 1 saat oldu sadece şu anda stress test yapıyorum Hangi pinler? Genişletmek için tıkla... Stres testi yerine RDR2, GTA5'te falan denersen daha mantıklı olur çünkü strest testi %100 yük bindiriyor. Askerr dedi: İşlemci elime yeni ulaştı 1 saat oldu sadece şu anda stress test yapıyorum Hangi pinler? Genişletmek için tıkla... Stok soğutucunun tırnaklarından bahsediyorum.
Askerr Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #12 tahtakapı dedi: Stres testi yerine RDR2, GTA 5'te falan denersen daha mantıklı olur çünkü strest testi %100 yük bindiriyor. Stok soğutucunun tırnaklarından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru oturttum Ama intelin sitesinde 105 derece yazıyor
tahtakapı dedi: Stres testi yerine RDR2, GTA 5'te falan denersen daha mantıklı olur çünkü strest testi %100 yük bindiriyor. Stok soğutucunun tırnaklarından bahsediyorum. Genişletmek için tıkla... Doğru oturttum Ama intelin sitesinde 105 derece yazıyor
Yiğit Fatin Tatar Hectopat Katılım 30 Haziran 2022 Mesajlar 2.587 Çözümler 6 Yer Hatay/Antakya Daha fazla Sistem Özellikleri RTX 4060 LAPTOP GPU i7-13650HX CPU 16GB 4800MHZ DDR5 RAM 512GB NVMe M.2 SSD Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #13 Askerr dedi: Doğru oturttum. Ama Intel'in sitesinde 105 derece yazıyor. Genişletmek için tıkla... 105 derece çalışabileceği maksimum sıcaklığı.
Askerr dedi: Doğru oturttum. Ama Intel'in sitesinde 105 derece yazıyor. Genişletmek için tıkla... 105 derece çalışabileceği maksimum sıcaklığı.
tahtakapı Hectopat Katılım 20 Ocak 2023 Mesajlar 2.900 Makaleler 1 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #14 Askerr dedi: Doğru oturttum Ama intelin sitesinde 105 derece yazıyor Genişletmek için tıkla... 105 derece diye 105 derece olacak diye bir kaide yok. Ek olarak isinmamasi, derecelerinin düşük olması sizi mutlu etmesi lazım. 105 derece olsun isterseniz fanı çıkarıp deneyebilirsiniz, bakalım kaç derece olacak.
Askerr dedi: Doğru oturttum Ama intelin sitesinde 105 derece yazıyor Genişletmek için tıkla... 105 derece diye 105 derece olacak diye bir kaide yok. Ek olarak isinmamasi, derecelerinin düşük olması sizi mutlu etmesi lazım. 105 derece olsun isterseniz fanı çıkarıp deneyebilirsiniz, bakalım kaç derece olacak.
ThePanixz Megapat Katılım 16 Ocak 2016 Mesajlar 895 Çözümler 5 Yer Porto Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7 11700F - TUF RX 6700XT - TUF Gaming B560M Plus - 16GB DDR4 3000mhz - 1TB M2 - 2TB SSD Cinsiyet Erkek Meslek Üretim Mühendisi 3 Temmuz 2023 #15 Askerr dedi: Doğru oturttum Ama intelin sitesinde 105 derece yazıyor Genişletmek için tıkla... Intel benim işlemcime de 105 derece diyor ama maksimum 50 derecede çalışıyor o dediğin şey tamamen alakasız.
Askerr dedi: Doğru oturttum Ama intelin sitesinde 105 derece yazıyor Genişletmek için tıkla... Intel benim işlemcime de 105 derece diyor ama maksimum 50 derecede çalışıyor o dediğin şey tamamen alakasız.
2 237683 Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 3 Temmuz 2023 #16 Askerr dedi: Doğru oturttum Ama intelin sitesinde 105 derece yazıyor Genişletmek için tıkla... O sıcaklık işlemci zarar görmemesi için frekansları dramatik olarak düşürdüğü sıcaklık. O işlemcinin maksimum yükte 90 dereceyi geçmemesi lazım. 1-Macun / Fan / Soğutucu / Oda sıcaklığı ve kasa içi sıcaklığı ile ilgili bir sorun var. 2-İşlemcinin kendisinde bir sorun var. İlki olması ihtimali daha yüksek.
Askerr dedi: Doğru oturttum Ama intelin sitesinde 105 derece yazıyor Genişletmek için tıkla... O sıcaklık işlemci zarar görmemesi için frekansları dramatik olarak düşürdüğü sıcaklık. O işlemcinin maksimum yükte 90 dereceyi geçmemesi lazım. 1-Macun / Fan / Soğutucu / Oda sıcaklığı ve kasa içi sıcaklığı ile ilgili bir sorun var. 2-İşlemcinin kendisinde bir sorun var. İlki olması ihtimali daha yüksek.
Askerr Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #17 237683 dedi: O sıcaklık işlemci zarar görmemesi için frekansları dramatik olarak düşürdüğü sıcaklık. O işlemcinin maksimum yükte 90 dereceyi geçmemesi lazım. 1-Macun / Fan / Soğutucu / Oda sıcaklığı ve kasa içi sıcaklığı ile ilgili bir sorun var. 2-İşlemcinin kendisinde bir sorun var. İlki olması ihtimali daha yüksek. Genişletmek için tıkla... Açtım baktım fanı çıkarttım termal macunu az sürmüşüm oda şu an yok gibi bir şey evdede termal macun kalmadı böyle kullansam bir sıkıntı olur mu?
237683 dedi: O sıcaklık işlemci zarar görmemesi için frekansları dramatik olarak düşürdüğü sıcaklık. O işlemcinin maksimum yükte 90 dereceyi geçmemesi lazım. 1-Macun / Fan / Soğutucu / Oda sıcaklığı ve kasa içi sıcaklığı ile ilgili bir sorun var. 2-İşlemcinin kendisinde bir sorun var. İlki olması ihtimali daha yüksek. Genişletmek için tıkla... Açtım baktım fanı çıkarttım termal macunu az sürmüşüm oda şu an yok gibi bir şey evdede termal macun kalmadı böyle kullansam bir sıkıntı olur mu?
2 237683 Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 3 Temmuz 2023 #18 Askerr dedi: Açtım baktım fanı çıkarttım termal macunu az sürmüşüm oda şu an yok gibi bir şey evdede termal macun kalmadı böyle kullansam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Stress testi yapmazsan sorun olmaz. Bu işlemcileri özellikle üzerine ateş tutmazsan yakamazsın. Ancak performansın düşecektir. Ne kadar soğutma o kadar işlemci gücü.
Askerr dedi: Açtım baktım fanı çıkarttım termal macunu az sürmüşüm oda şu an yok gibi bir şey evdede termal macun kalmadı böyle kullansam bir sıkıntı olur mu? Genişletmek için tıkla... Stress testi yapmazsan sorun olmaz. Bu işlemcileri özellikle üzerine ateş tutmazsan yakamazsın. Ancak performansın düşecektir. Ne kadar soğutma o kadar işlemci gücü.
Askerr Decapat Katılım 7 Mart 2023 Mesajlar 340 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2023 #19 237683 dedi: Stress testi yapmazsan sorun olmaz. Bu işlemcileri özellikle üzerine ateş tutmazsan yakamazsın. Ancak performansın düşecektir. Ne kadar soğutma o kadar işlemci gücü. Genişletmek için tıkla... İşlemci iyidir değil mi satıcıya parayi atayim yani islemcilerin pek bir olayı yok test edecek yeri yok
237683 dedi: Stress testi yapmazsan sorun olmaz. Bu işlemcileri özellikle üzerine ateş tutmazsan yakamazsın. Ancak performansın düşecektir. Ne kadar soğutma o kadar işlemci gücü. Genişletmek için tıkla... İşlemci iyidir değil mi satıcıya parayi atayim yani islemcilerin pek bir olayı yok test edecek yeri yok
2 237683 Kilopat Katılım 30 Kasım 2018 Mesajlar 2.814 Çözümler 17 4 Temmuz 2023 #20 Askerr dedi: İşlemci iyidir değil mi satıcıya parayi atayim yani islemcilerin pek bir olayı yok test edecek yeri yok Genişletmek için tıkla... Kaça aldın bilmiyorum burada önemli olan o. Ama zamanının F/P işlemcisi idi ve hala da oyun oynanır çatır çatır. K olsaydı çok iyi de OC olurdu.
Askerr dedi: İşlemci iyidir değil mi satıcıya parayi atayim yani islemcilerin pek bir olayı yok test edecek yeri yok Genişletmek için tıkla... Kaça aldın bilmiyorum burada önemli olan o. Ama zamanının F/P işlemcisi idi ve hala da oyun oynanır çatır çatır. K olsaydı çok iyi de OC olurdu.