i7 3770 İşlemciye RX 570 Uyumlu mu?

Bütçe
1500
Senin işlemcin şuan benim iş yerinde kullandığım ile aynı, bu bilgisayarla Siemens NX programında tasarım yapıyorum, ekran kartımda GTS250 biraz düşük ama idare ediyor. kötü değil güncel sistemlerle kıyaslanamaz ama çöp demekte olmaz.

EDİT: Mecbur karaladık bazı yerleri firma prensipleri.

Son düzenleme:
Bende i7 3770 ve rx 570 var uyumlu tabii ki. Gtx 1080 i bile besleyecek bir işlemci.
1080'i besleyeceğini nereden çıkardınız:
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
%25'lik darboğaz var.

Hocam 1080P darboğaz olması normal. Ekran kartı 1080P için değil 2k-4k için. 2K dene bakayım darboğaz yapıyor mu.

Hocam 1080P darboğaz olması normal. Ekran kartı 1080P için değil 2k-4k için. 2K dene bakayım darboğaz yapıyor mu.
Rtx 2060'da da aynı durum var , herkes 1080p ile karşılaştırıyor ama Gtx 1080 ve RTX 2060 biribirine denk sayılır. Bu durum nedir o zaman ve büyük ihtimalle 1050p monitörü var . Benimde i7 3770'im var 2014- 2013 yılında almıştım 1050p monitörüm var.

2k ve 4k da en yüksek ayarlarda RTX2080 ile benim işlemcim bile darboğaz olmaz ki, işlemciye gram yük düşmeyecek çünkü, kalabalıkta zorlanır belki ama single playerda hiç zorlanmaz.

Dropsuz bir şekilde oynanıyor sanırım onu kast ediyorum besleyebilir diye. Belki tam performans aldıramaz ama sorunsuz da oynatır diye biliyorum arkadaşın sorusu için yeterli bir cevap.

Önce yazım hatanı düzelt. Şu an ki bütün RX 470 olanlar mining yapılmış. Bi anakart ekstra RAM ve ekran kartı lazım en az RX 570.

Önce yazım hatanı düzelt. Şu an ki bütün RX 470 olanlar mining yapılmış. Bir anakart ekstra RAM ve ekran kartı lazım en az RX 570.
Sizde yazım hatanızı düzeltin.

Hala ısrarla söylüyorum, bence hiçbir şeye ihtiyaç yok, RAM takviyesi yaparsa tabii ki sağlıklı olacaktır, ve olursa 1333MHz değil de 1600MHz'a yükseltebilir ise daha sağlıklı olur.

Yazım hatası düzeltme.

Hiçbir şey yapmasına gerek yok al, tak, kullan, bak imzamdaki sisteme, 1. nesil ama RX470'i %50-60 kullanımda PUBG'de, en düşük ayarlarda bile besleyebiliyor. Neden en düşük diyorum, çünkü grafik düştükçe işlemciye yük biner, özellikle 1080P'de. Yüksek ayarlarda, hatta Ultra ayarlarda, 55-70 arası FPS alıyorum bu sistemle, sistemin normal hızı, 2.93GHz base, 3.7GHz Turbo, bende 3.8GHz'de çalışıyor, çok farkı yok yani. Bu sistem bile RX590'ı besleyebiliyorsa, o sistem RTX bile kaldırır.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önce yazım hatanı düzelt. Şu an ki bütün RX 470 olanlar mining yapılmış. Bi anakart ekstra RAM ve ekran kartı lazım en az RX 570.
Bütün RX 470 olanlar mining yapılmadı.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…