i7-3770 iyi midir?

selo1907

Decapat
Daha fazla  
LGA 1155 soket anakartım için işlemci almak istiyorum. RX550 4 GB ekran kartım var. Uyumlu çalışırlar mı? Sıvı soğutucu almama gerek var mı?

Isınacak bir işlemci değil. Oyunlarda maksimum 35-40W çekecektir. Sıvı soğutucular alacağınız işlemci parasında sıfır olarak. Kule tipi fazlasıyla yeterli gelir.

LGA 1155 soket anakartım için işlemci almak istiyorum. RX550 4 GB ekran kartım var. Uyumlu çalışırlar mı? Sıvı soğutucu almama gerek var mı?

Çok güzel bir şekilde çalışırlar. Anakartının desteklediği en iyi işlemcilerden biri. Bulabilirsen i7-3770K modelini al. Kule tipi fanın yoksa almalısın.

1000 TL'den fazla vermeyeceksen geçilebilir ancak AVX2 desteği olmadığı için bazı yeni oyunları kaldırmayı geçtim hiç açmaz. Ayrıca sıvı soğutucuya falan gerek yok stok fan + kaliteli bir macun bile yeter.

Isınacak bir işlemci değil. Oyunlarda maksimum 35-40W çekecektir. Sıvı soğutucular alacağınız işlemci parasında sıfır olarak. Kule tipi fazlasıyla yeterli gelir.

77W TDP görünüyor, dediğin değerin üstüne çıkar.

Oradaki değerlerde hep stabil kaldığını mı sanıyorsun? Tam yükte çekeceği güç o.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Senelerce i7 4770 kullandım ve mimari haricinde neredeyse bütün özellikleri 3770 ile aynı, ancak neredeyse hiç 55W'ın üzerine çıktığını görmedim.

i5 3470 ile çok farkı var mı? Değiştirdiğime değer mi?

Bu işlemciye sıvı soğutucu çok lüks, masrafa hiç gerek yok. Stok soğutucu ve iyi bir termal macun yeterli. Fazladan paranız varsa daha temel değişimler yapmak daha iyi olacaktır.

Hiç masrafa girme. Eğer sıvı soğutucuya bütçe ayırdıysan elindeki ekran kartını da satıp o paraya GTX 1650 Super alabilirsin. Sistemin daha performanslı olur.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…