jeresa Hectopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Şubat 2016 #11 1.400 tl BigEvil dedi: Fiyat ? Genişletmek için tıkla... 1.400 tl
zevheri Megapat Zamanın Tanığı Katılım 15 Ekim 2015 Mesajlar 1.170 Makaleler 6 Çözümler 1 17 Şubat 2016 #12 Parça olarak satış var mı ? Yeni bilgisayar topladım da. İşlemcim eski. İşlemciyi sadece kaça verirsiniz birde hangi ilde yaşıyordunuz ?
Parça olarak satış var mı ? Yeni bilgisayar topladım da. İşlemcim eski. İşlemciyi sadece kaça verirsiniz birde hangi ilde yaşıyordunuz ?
jeresa Hectopat Katılım 11 Temmuz 2015 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Şubat 2016 #13 zevheri dedi: Parça olarak satış var mı ? Yeni bilgisayar topladım da. İşlemcim eski. İşlemciyi sadece kaça verirsiniz birde hangi ilde yaşıyordunuz ? Genişletmek için tıkla... Parça olarak satış malesef yok .
zevheri dedi: Parça olarak satış var mı ? Yeni bilgisayar topladım da. İşlemcim eski. İşlemciyi sadece kaça verirsiniz birde hangi ilde yaşıyordunuz ? Genişletmek için tıkla... Parça olarak satış malesef yok .