i7 3770 RX 550 sistem LoL'de kaç FPS verir?

İşletim sistemi
Windows 10

aris_pp

Centipat
Daha fazla  
RAM
8gb ram kingston
SSD veya HDD modeli
kingston 256gb ssd
Ekran kartı
amd raedon rx550
İşlemci
i7 3770
Merhaba arkadaşlar, i7 3770 işlemci ve AMD Radeon RX550 4 GB bir ekran kartım var, ikisini besleyecek 500W bir PSU var, LoL'de kaç FPS alabilirim?

Valorant'ta 150-180 veriyor. Aşağı yukarı bu civarlarda alırsınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

En az 100 FPS alır.

Orta grafiklerde oyun başında 80 oyun ortaları 40-50 alıyorum hocam sıkıntı nedir sizce.

Driverlarınız kurulu mu? Görüntü kablosu ekran kartına mı takılı yoksa anakartınıza mı takılı?

Driverlarınız kurulu mu? Görüntü kablosu ekran kartına mı takılı yoksa anakartınıza mı takılı?

Ekran kartına takılı ekran kartı driverindan bahsediyorsaniz kurulu.

İşlemcinizin sıcaklıkları ne durumda hocam? Termal macunları yeni mi?

Arka planda uygulama çalışıyor mu? 8 GB RAM yetersiz geliyor olabilir ama bu kadar düşük olması tuhaf geldi yine de.

V-Sync açık olabilir belki.

Aklıma başka bir şey gelmedi açıkçası.

Termal macun ve stok fan yeni bugün aldım arka planda Discord LoL ve iCUE programı haricî hiçbir şey çalışmıyor.

Maalesef aklıma başka bir şey gelmedi. Farklı ayarlarda deneyebilirsiniz isterseniz. Örneğin en düşük ayarlarda gölgeleri kapatarak vs.

Maalesef aklıma başka bir şey gelmedi. Farklı ayarlarda deneyebilirsiniz isterseniz. Örneğin en düşük ayarlarda gölgeleri kapatarak vs.

Format atarsam belki de düzelir diye düşünüyorum son çare olarak.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…