8 811150 Centipat Katılım 16 Temmuz 2024 Mesajlar 3.934 Makaleler 1 Çözümler 12 14 Nisan 2025 #11 aris_pp dedi: Format atarsam belki de düzelir diye düşünüyorum son çare olarak. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam denemekten zarar gelmez.
aris_pp dedi: Format atarsam belki de düzelir diye düşünüyorum son çare olarak. Genişletmek için tıkla... Olabilir hocam denemekten zarar gelmez.
aris_pp Centipat Katılım 12 Kasım 2023 Mesajlar 176 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Nisan 2025 #12 811150 dedi: Olabilir hocam denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Konuyu kapatıyorum sağ olun yardımcı olduğunuz için. aris_pp dedi: Konuyu kapatıyorum sağ olun yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm sanırım format atmak lazımmış FPS şu an 90'larda oyun ortaları falan. Son düzenleme: 14 Nisan 2025
811150 dedi: Olabilir hocam denemekten zarar gelmez. Genişletmek için tıkla... Konuyu kapatıyorum sağ olun yardımcı olduğunuz için. aris_pp dedi: Konuyu kapatıyorum sağ olun yardımcı olduğunuz için. Genişletmek için tıkla... Sorunu çözdüm sanırım format atmak lazımmış FPS şu an 90'larda oyun ortaları falan.