codefl0w Megapat Zamanın Tanığı Katılım 19 Ağustos 2017 Mesajlar 3.881 Makaleler 3 Çözümler 37 30 Nisan 2023 #11 339684 dedi: RAM 8 GB? Genişletmek için tıkla... Videoda da öyle yazıyor?
yusuftttt Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #12 Biraz daha bütçeyi arttırıp islemcini daha iyi birşey alabilirsin ki mantıklısı bu. utkuymus dedi: GTA 5 çıkıtğında o işlemci daha 1 yıllıktı zaten. Genişletmek için tıkla... Ben düşük ayarlarda alır dedim. utkuymus dedi: GTA 5 çıkıtğında o işlemci daha 1 yıllıktı zaten. Genişletmek için tıkla... Ben düşük ayarlarda alır dedim.
Biraz daha bütçeyi arttırıp islemcini daha iyi birşey alabilirsin ki mantıklısı bu. utkuymus dedi: GTA 5 çıkıtğında o işlemci daha 1 yıllıktı zaten. Genişletmek için tıkla... Ben düşük ayarlarda alır dedim. utkuymus dedi: GTA 5 çıkıtğında o işlemci daha 1 yıllıktı zaten. Genişletmek için tıkla... Ben düşük ayarlarda alır dedim.
Mortis06 Megapat Zamanın Tanığı Katılım 24 Haziran 2018 Mesajlar 7.202 Çözümler 49 Yer Ankara 30 Nisan 2023 #13 Ryzen 5 3600 ile RX 570 kullanıyorum, FSR ile medium ayarlarda 45 FPS alıyorum ki şehir içinde yer yer işlemci kullanımı %60'ın üzerine çıkıyor ve oyun droplanmaya başlıyor. yukuts dedi: Düşük ayarlarda 50 60 FPS verebilir mi Cyberpunk gibileri. Düşük ayarlar 50 60 FPS verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kaldı ki siz bu işlemci ile ayarları düşürdüğünüz an darboğazın dibine ekmek banarsınız.
Ryzen 5 3600 ile RX 570 kullanıyorum, FSR ile medium ayarlarda 45 FPS alıyorum ki şehir içinde yer yer işlemci kullanımı %60'ın üzerine çıkıyor ve oyun droplanmaya başlıyor. yukuts dedi: Düşük ayarlarda 50 60 FPS verebilir mi Cyberpunk gibileri. Düşük ayarlar 50 60 FPS verebilir mi? Genişletmek için tıkla... Kaldı ki siz bu işlemci ile ayarları düşürdüğünüz an darboğazın dibine ekmek banarsınız.
Y yukuts Femtopat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #14 utkuymus dedi: GTA 5 çıkıtğında o işlemci daha 1 yıllıktı zaten. Arkadaşın da rami 8gb Genişletmek için tıkla... 16 yapsam ne kadar değişir
utkuymus dedi: GTA 5 çıkıtğında o işlemci daha 1 yıllıktı zaten. Arkadaşın da rami 8gb Genişletmek için tıkla... 16 yapsam ne kadar değişir
utkuymus Hectopat Katılım 15 Temmuz 2021 Mesajlar 1.989 Çözümler 16 Yer Esenyurt İstanbul Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 30 Nisan 2023 #15 yusuftttt dedi: Biraz daha bütçeyi arttırıp islemcini daha iyi birşey alabilirsin ki mantıklısı bu. Ben düşük ayarlarda alır dedim. Ben düşük ayarlarda alır dedim. Genişletmek için tıkla... Bu sistem GTA 5i zaten rahat oynatır demiştim ben. yukuts dedi: 16 yapsam ne kadar değişir. Genişletmek için tıkla... Çok.
yusuftttt dedi: Biraz daha bütçeyi arttırıp islemcini daha iyi birşey alabilirsin ki mantıklısı bu. Ben düşük ayarlarda alır dedim. Ben düşük ayarlarda alır dedim. Genişletmek için tıkla... Bu sistem GTA 5i zaten rahat oynatır demiştim ben. yukuts dedi: 16 yapsam ne kadar değişir. Genişletmek için tıkla... Çok.
Y yukuts Femtopat Katılım 30 Nisan 2023 Mesajlar 6 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #16 yusuftttt dedi: Biraz daha bütçeyi arttırıp islemcini daha iyi birşey alabilirsin ki mantıklısı bu. Ben düşük ayarlarda alır dedim. Ben düşük ayarlarda alır dedim. Genişletmek için tıkla... Anakartın desteklediği en iyi işlemci
yusuftttt dedi: Biraz daha bütçeyi arttırıp islemcini daha iyi birşey alabilirsin ki mantıklısı bu. Ben düşük ayarlarda alır dedim. Ben düşük ayarlarda alır dedim. Genişletmek için tıkla... Anakartın desteklediği en iyi işlemci
yusuftttt Decapat Katılım 12 Mart 2023 Mesajlar 442 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Nisan 2023 #17 yukuts dedi: Anakartın desteklediği en iyi işlemci Genişletmek için tıkla... O zaman anakart degiştirmen de gerekecek. Butçeni arttıramaz mısın?
yukuts dedi: Anakartın desteklediği en iyi işlemci Genişletmek için tıkla... O zaman anakart degiştirmen de gerekecek. Butçeni arttıramaz mısın?