i7 3770 & RX6400 sistem Valorant'ta ısınıyor

Valorant'ta poligona giriyorum, işlemci başta 83 derece, ekran kartı 54 derece oluyor. FPS olması gerektigi gibi. 20 saniye geçtikten sonra işlemci 78 derece düşüyor, ekran kartını da %0 kullanmaya kadar düşüyor. Ekran kartının derecesi değişmiyor ve drop ve FPS düşmesi yaşıyorum. Sebebi ne olabilir?
Ekran kartı: RX6400.
İşlemci: i7 3770.
Anakart: H61.
RAM: 16 GB 1333MHz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sebebi işlemci. Termal macun yenilemesi yapın. Bu arada darboğaz yapıyor diye yazacak arkadaşlar için şunu demek istiyorum i7 3770, RX 6500XT'ye kadar besleyebilir.

Soyle olabilir;

Oyuna girdikten 20 saniye sonra islemci isininca fan daha yeni donmeye basliyordur, ayni zamanda islemcinin voltajini da kisiyordur isinmamasi icin. Termal macun bakimini en son ne zaman yapmistiniz islemciye?

Olur tabii. 3-5 liralik cin Mali bir şey surmustur ondan isiniyordur PC. Gunahini almak gibi olmasin genelde oyle yapiyorlar.

Benim işlemci 83 dereceden 78 dereceye düşünce ekran kartı %0 akadar düşüyordu işlemci 84 dereceye çıkınca ekran kartı geri %60'lara cıkıyordu bu sorun düzelir mi sence işlemci 90 derecede oluyordu arada.

Mecbur degistireceksin zaten o termal macunu, baska bir seyden degilse duzelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…