Neithra
Hectopat
Daha fazla
Merhabalar, Yosemite 10.10 kurmayı denedim önce bir kere bootu geçip harddiski bölümleme işlemine kadar geldi. Fakat sonra cloverdan boot edemedi bir türlü. Cloverdan boot etmeye çalıştığımda imleç yanıp söndü sadece. Advenced settingste bir hata mı yaptım acaba diye düşünüp tekrar boot etmeyi denedim. Ilk seferde yaptığım "-x GraphicsEnabler=Yes PCIRootUID=1 npci=0x2000" boot arg.sı denedim ama bu sefer boot sürekli yarıda donup, kendini uyku moduna aldı.
Belki windowsu biçimlendirmiş olduğumdandır diyip tekrar sistem kurup hem 64 bit hem 32 bit sistem üzerinden denedim.
Şimdi yosemiteten umudu kestiğim için bi iAtkos ml3u deneyeyim dedim. Bu sefer de @recepbaltas 'ın yaptığı videodaki tüm bios ayarlarını yapıyorum. Macosx boot from Ml3u yaptığım anda apple logosunda tıkanıyor. Apple logosu yine sabit kalıyor.
Acaba anakart mı uyumsuz diye düşündüm ama insanlar bu anakartla mac osx kurmayı başarmışlar.
Sistemim:
Anakart: Gigabyte h61m-s2pv
Cpu: Intel Core i7-3770 3.4 Ghz
Ram: Zeppelin ultra 4x2 gb 1600 mhz
Gpu: Intel Hd 4000
Belki windowsu biçimlendirmiş olduğumdandır diyip tekrar sistem kurup hem 64 bit hem 32 bit sistem üzerinden denedim.
Şimdi yosemiteten umudu kestiğim için bi iAtkos ml3u deneyeyim dedim. Bu sefer de @recepbaltas 'ın yaptığı videodaki tüm bios ayarlarını yapıyorum. Macosx boot from Ml3u yaptığım anda apple logosunda tıkanıyor. Apple logosu yine sabit kalıyor.
Acaba anakart mı uyumsuz diye düşündüm ama insanlar bu anakartla mac osx kurmayı başarmışlar.
Sistemim:
Anakart: Gigabyte h61m-s2pv
Cpu: Intel Core i7-3770 3.4 Ghz
Ram: Zeppelin ultra 4x2 gb 1600 mhz
Gpu: Intel Hd 4000